ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN..

Çarşamba bitmek üzere…Ben de…

Çok yoruldum yaa….Ne yaptın diye sormayın,o zaman pek verecek cevap bulamıyorum.))))

Ne ise anlatayım,dün akşam eşimin doğum günüydü,süpriz parti  hazırladık eşime ,arkadaşlarımla..Bir yaş daha aldı.)))

 

Ama şanslı sadece ben arkadaşlarımla kutlamadım,samimi arkadaşlarımızdan Sami ve eşi de, pasta alıp dükkanda ilk doğum günü pastasını kesmişler, ben katılamadım malesef(((. Yani anlayacağınız 2 kez pasta kesmiş oldu. Ben de bu doğum günümde, öyle 2 kez mum söndürmeyi düşünüyorum.(Ne kıskançım değil mi?)))))

blankblankblankblankblankblankblank

Buradan arkadaşlarımıza tekrar çok teşekkür ediyoruz,unutmayıp ,hatırladıkları için..İyi ki varsınız,sizleri seviyoruz.))))Bu arada sevgili eşime de, benimle birlikte daha nice uzun ,sağlıklı,mutlu yıllar diliyorum.)))İyi ki varsın..

Bugün çok yorucu bir gündü, koşturdum durdum ,hatta çok gitmek istediğim halde,Geleceği Biriktirmek Projesine de katılamadım.(((Yarın yine, Tarihi Sinop Cezaevinde devam edecekmiş.Saat 10.00 da başlayacakmış duyurayım .

Bu akşam, oğlumu yolcu ettik.İstanbul’da servisi var diye, Metro İle gitti. Saat 19.00da kalkacak otobüs,İstanbul’dan saat 20.35 de geldi ve hemen yolcuları alıp yola çıktı. Metro şirketini anlamak mümkün değil, hep böyle yapıyormuş. Acaba biletlerine saati 21.00 kalkış diye yazsa ve herkes ona göre terminele gitse,daha iyi olmaz mı.?Milletin cinleri tepesine geldi. Saat 18.30 da evden çıktık,tekrar eve girdiğimizde saat, 21.05 di..İnsaf yani…

Bu arada biz otobüsü beklerken, yanımıza üstünde Türk bayrağı asılı, bir araba geldi .İçinden davul ,zurna ekibi çıktı. Ben meraklı gözlerle izliyorum ne olacak diye..(Ama asker yolcu edecekleride aklımdan geçti)

Ve tahmin ettiğim gibi asker yolcu ediyorlardı. Davullar çaldı….,ben ağladım…..,davullar çaldı…..,annesi,nişanlısı,kardeşleri…… ağladı. İlk kez asker yolcu edilirken canlı olarak izledim.Çok duygusaldı gerçekten.Askere giden çocuk oynadı ,arkadaşları, zoraki de olsa, gözü yaşlı nişanlısı, hepsi oynadılar.Onlar oynarken,ailesi ,arkadaşlarından bazıları ve ben ağladım.Yani aslında güle oynaya değil,ağlaya oynaya gitti askere.((((Hani anneler,  daha çokta babalar vatan sağ olsun derya… Olsun, gerçekten olsun,olmalıda…Ama oğullarımız, gençlerimizde, pisi pisine gitmemeli.((((Giderken gözleri yaşlı oynasalarda, esas düğün bayram, sağlimen gelince olacak..Yüzler gülecek,gözlerden sevinç göz yaşları dökülecek.

blankblankblank

Çok etkilendim bu akşamki asker uğurlamasından.

Otobüse kadar omuzlarda taşındı genç,sonrada el öpme  vedalaşma başladı. O ayrılırken sarılışları görecektiniz.(((((((((((Nişanlısının kolları arasından kopardılar resmen.((((Allah, sağ sağlim ,tek parça dönmek nasip etsin tüm evlatlarımızı…..

Kazasız belasız dönsünler,sevdiklerinin yanına tekrar…Offf offf ne zormuş asker uğurlaması.((((((

Şu anda biz buralarda gezip eğleniyorsak, rahatça dolaşıyorsak hepsi onların sayesinde.Allah hiç birimizi esaret altında bırakmasın. Vatanımızın,topraklarımızın  bütünlüğü,bizlerin özgürlüğü sizlerin sayesinde. Yaşasın Türk Ordusu, Yaşasın Türk Askeri…Hepiniz güle güle yapın askerliğinizi…

Allah hepinizi korusun..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.