DALINDAN İNCİR..

Merhaba…

Dün hiç giremedim internete desem yeridir.

Sabah 8.45 , önce Eski Sinop Devlet Hastanesinin aile hekimine gittik.Aç karnına gidip ,kan verdik.Daha öncede bahsettiğim gibi diyetisyene gitmek için önce kan tahlili gerekliydi.Kan verdikten sonrada simitlerimizi alıp çay bahçesinde kahvaltı yaptık.)))Sonrada arkadaşımın daveti üzerine ,incir yemeğe gittik.)))Şimdi diyeceksinizki ,bu ne pehriz ,bu ne lahana turşusu.))))

Tamam anlıyorum,ama dedik ki yarın nasıl olsa diyete başlıyoruz,2-3 tane dalından yiyelim dedik.))))Böyle güldüğüme bakmayın bu sabah ki olanları size sonra anlatacağım.(((((Arkadaşımın evi bahçe içinde her türlü çiçeğin, ağaçın bulunduğu çok şirin bir ev. Hamak istersen hamak, bahçe salıncağı,istersen masa sandalye..Herşey var. Konforluydu vallahi..Ohhh şöyle bir uzandım ara  ara,  çok rahattı çoooook.)))

blankblankblankblankblankblankblank

Bu arada ağaçından incir yedik. Uçuşan kelebeklerin resmini çektim.Bu arada ben kelebeklerin ömrünü 1 gün sanırdım,çektiğim kelebek günlerdir bahçesinde dolaşıyormuş.))

Bir sürü çiçek fidesi aldık,balkonumuza dikmek için. Vallahi pek keyifli bir sabah oldu bizim için.Teşekkürler Nagiş.))))

Yürüyerek gidip geldik,sporumuzuda yapmış olduk bu arada.

Eve gelince malum ,bir koşuşturma oluyor ve hele hastanız varsa,daha da artıyor işiniz. Yok yook,sakın şikayet ettiğimi sanmayın. Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin, bundan aşağıda etmesin. Arkadaşımında benim de 90 yaşında baktığımız hastalarımız var. Ama çok şekerler.))) Yalnız benim ki yemek yemiyor.Sorunum o. 3 köfte yaparsın2 sini zor yer,balık yaparsın 2 dilim yer,sebze asla ağzına sürmez. Pilavda yememeye başladı. Ben de besleyeceğim diye, inanın azıcık azıcık birçok çeşit yapıyorum. Yakında cezvede pişirirsem şaşırmayacağım. Gücünden daha da çok düşmesin diye beslemeye çalışıyorum.

Bu arada sütü,taze meyve suları,süpler filan derken…İşte  bakalım,zar zor yiyor şimdilik.Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

Dün öğleden sonra Halk Eğitim merkezine kayda gittim. Şimdilik yağlıboya resim ve Bilgisayar ( grafik ,animasyon) kurslarına yazıldım.Ama ne kurslar var anlatamam. Kursların listesinin fotoğrafını çektim,bir göz atın isterseniz,inanın yok yok. İlginizi çeken en az 2 kurs görürsünüz eminim. Vallahi bence, hergün ev oturmaları yapıp, homini gırtlak yiyeceğinize,vaktinizi bu şekil değerlendirmenizde fayda var.))) Zaten bir kurs sanıyorum haftada 2gün..O zaman neden olmasın değil mi?

Daha yazacaklarım bitmedi …Devam edeceğim..Haberler çook.Ben den ayrılmayın canlarım.)))))Haydi görüşürüz..Şimdilik bunu okuyun,ardından diğer haber geliyor.)))Mübarek, ben de sanki ayaklı gazete.))))

Yakında son dakika haberleri diyede yazarsam şaşırmayın.))))))Sevgiyle kalın.)))

Ben şimdi diğer haberi yazayım.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    AA sen Nagihan ablama gitmişsin..Yolda karşılaştığımızda ona mı gidiyordunuz? 🙂

  2. blank

    )))))Eveeeet…Benim yakın arkadaşımdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.