GELECEĞİ BİRİKTİRMEK…..

Dün yine arkadaşlarla parkta buluştuk, Bianel de ki gönüllü çalışan arkadaşlar, megafonla bildiri  okuyorlardı. Ellerinde megafon ve davetiyelerle park park dolaşıp, ‘ Geleceği Biriktirmek’ projesini tanıtıyor ve bu kapsam içinde,17 eylül Cumartesi günü, saat 18.00 de Eski Sinop Cezaevi, Çocuk Islah Birimi’n de ‘Geleceği Biriktirmek’ başlıklı sergiye, Sinop halkını davet ediyorlardı.Duyuruları bittikten sonrada Park’ta Atatürk Büstünün önünde toplu halde resim çektirdiler. .

Bu arada Payende Hocanım ve Şirin Hocanım ı da, özverili çalışmalarından ötürü çok tebrik ediyorum. Gerçekten gençlere çalışmalarıyla örnek oluyorlar.

Umarım onların yaşına geldiğimde, ben de onlar gibi enerjik ve çalışma aşkıyla dolu olurum. Dün Şirin Hocamda,  bir Sinop’lu olarak neden buradayım diye açıklama yaptı. Şimdi bu açıklamayı sizlerle paylaşmak istiyorum:

blank

 

Sevgili Sinop’lular;

Ben neden buradayım? Sinop için. Geleceğe umutla bakabilmek, Sinop’un bundan sonraki şehirlere örnek olmasını istediğim için.

Şehri daha fazla keşfetmek, şehir halkının neyi daha fazla korumak ve sergilemek istediğini araştırmak için, Eski Cezaevi’nin şehrimizin dönüşümünde rol alması ve başarılı olmasını istediğim için.

Geçmişten gelen hikayelerimizi, sizlere aktarmak ve geçmişten geleceğe kitaplarımı taşımak için.

Eski tarihi dokunun keşfi, keşfedilen bu dokulara gençlerimizin sahip çıkması için.

Sinop’un elindeki değerleri  kurtarmak ve korumak, Sinop Halkının ve Nükleer Santral ile ilgili daha duyarlı olmasını, engelleme konusunda çalışmaların artırılmasını, yaşam hakları hakkında, son sözün burada yaşayan halk tarafından verilmesini istediğim için…Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için.

Sinop’un, artık daha da kötüye gitmesini istemediğim için. BURADAYIM…

Diyor….

Peki SİZ neredesiniz????????

 

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

3 Yorum

  1. blank

    Evet neredeyiz..????

  2. blank
    Şirin ÖZBİLEN

    Teşekkürler Nilgün’cüğüm…
    Her zaman gerçekleri duyurmadaki hassasiyetin ve çalışmalarımızı desteklediğin için…
    Teknoloji yoksunu olduğum için interneti pek başarılı kullanamıyorum, yaşlılık işte. Yazını bu gün 17.02.2012 günü İstanbulda tesadüfen okudum… Çok mutlu oldum. Sanki Sinopta gibi hissettim kendimi. Çok sağol canım..Binlerce teşekkürler sana ve ekibine. Haftaya nasipse dönüyorum Sinop’a.
    Bu arada üçüncü kitabım da mart ayında siz sevgili arkadaşlarımla buluşacak inşallah.Her zaman desteklerini esirgemediğin için, hep yanımızda olduğunuz için minnettarım.Sevgiyle, sağlıkla, mutlulukla kalın “CANLARIM…”<3 <3

  3. blank

    Özverili çalışmalarınız için, biz teşekkür ederiz. Okuyucusu bol, güzel bir kitap olacağından eminim. Sevgiler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.