Diyetisyen Ebru Çebi Doğan ve Body Composıtıon analyzer….

En nihayet heyecan ve çok büyük istekle beklediğimiz, Vücud analiz makinası, Eski Sinop Devlet hastanesine kuruldu. Dün verdiğimiz kan sonuçlarını alıp, kendimizi aynı hastanedeki aile hekimine, sevk ettirdik.

Makina kurulduktan sonra, ilk kullanan ben oldum.)))Açılış benimle oldu yani..)))Bu arada önce kendime, sağlık müdürlüğünden bu makinanın alınması talebinde bulunduğum için, (hiç mütevazi değilim ,değil mi?)),sonra Sağlık Müdürü Dr.Osman Açıkgöz’e, bu isteğimi değerlendirdiği için,sonra diyetisyenimiz Ebru Çebi Doğan’a ilgi ve motive edici yaklaşımı için, çok çoook teşekkür ediyorum.

Gerçekten ne iyi oldu bu makinanın gelmesi. Bugün boyumuz ölçüldü, ardından makinaya çıktık….Veee korktuğumuz sonuçlar gün yüzüne çıktı. İyi ki gitmişiz,iyi ki Sinop’ta böyle bir makina var ve iyi ki çok motive edici bir doktorumuz var.

Daha önce, her ay özellikle bu makina için Samsuna gidiyorduk. Nerden baksan en az 100tl gidiyordu,yorgunluğuda cabası.Üstelik kulakları çınlasın Dyt. Yasemin Elmacıoğlu bizi 15 günde bir görmek istiyor, ama biz ancak ayda bir gidebiliyorduk.

Şimdi arkadaşlar , fırsat ayağınıza geldi. Gidin kan tahlilinize baktırın ve kendinizi,diyetisyene  sevk ettirin. Sonuçlar hiçte umduğunuz gibi çıkmaya bilir.Mesela ben 2 kilo geri almışım. Fazla değil gibi duruyor blankama,meğer birçok değerlerim değişmiş.((((

Diyetisyenimiz Ebru Hanım güzel bir çizelge hazırladı.Liste çok güzel,aç kalmayacağız, ama hiç tatlı yok. Haftada 4 gün 1saat yürüyüş verdi.

Hemen bu sabah uygulamaya başladık,2 hafta sonrada kontrole gideceğiz. Metobolizmamızın nasıl çalıştığını görecek.Ve ben kesin inanıyorum, aynen uyguladığımızda, rahat 2kilo veririm gibi geliyor. Bakalım göreceğiz.

Aman Sinop’ta yaşayan okuyucularım, bu fırsatı kaçırmayın ne olur. Şimdi sizlere,diyetisyenimin, bana ne diyet verdiğini yazmayacağım.Çünkü diyet kişiye özeldir.Sizin tahlil sonuçlarınıza göre özel veriliyor.Onun için arkadaşlarınızdan duyduklarınıza veya gazetede okuduğunuz şok diyetlere rağbet etmeyiniz,ayağınıza gelen bu fırsatı değerlendiriniz. Ben den söylemesi..Karar sizin..Sağlıklı geceler diliyorum herbirinize..

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    süper olmuş nilgün hanım.sinop için çok güzel bi gelişme.emeğinize sağlık kendi adıma çok teşekkür ediyorum.görüşmek üzere.

  2. blank

    Çok çok iyi oldu gerçekten.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.