DOĞUM GÜNÜ ÇOCUĞU…..

Dün kızım erkenden telefon açmış,doğum günü çocuğu, nasıl bakalım bugün diye soruyordu.)))))

Doğum günü çocuğu)))….Dün gerçekten güzel bir gündü..Arkadaşlarımın,uzaktaki dostlarımın,facebook arkadaşlarımın kutlama mesajları beni çok mutlu etti. Ne çok sevenim varmış,dün daha iyi anladım.))))

İnanmayacaksınız belki ama, bu sabahta telefonlarım susmadı,birde ağabeyim ve yengemde hediyeleriyle geldiler.)))Hepinize çok çok teşekkür ediyorum..Ve hepinizi çok seviyorum.

Dün sabah, yalıdaki kahvaltıyla başladık güne. Sağ olsunlar arkadaşlarım hazırlamışlar ,beraber olduk.Sonra da havanın güzelliğinden faydalanıp denize açıldık.Deniz suyu bayağı sıcaktı ama, deniz analarından girmek mümkün olmadı. Eşim palamuta dolaşırken bende kitabımı okudum. Akşam üzeri istavrit tuttuk.At ve tut misali, çok balık vardı. 1 saatte 3,5 kilo kadar tuttuk.

 

blankblankblank

Etrafta, birçok teknede de  balık tutuyorlardı.Denizin durgunluğu,ağaçların deniz üstüne yansıyıp,yağlıboya tablo gibi durması, teknelerin deniz üzerinde kağıttan yapılma takalar misali durması çok hoştu inanın.

blankblankblankblank

Akşam yemek faslından sonra, doğum günü pastamı kesmeye ve mum söndürmeye Seyir Tepe’ye gittik. Sinop’un kuş bakışı görüntüsü çok çok güzeldi, ara ara esen rüzgar mumları yakmaya elvermedi ama,bir tane maytabı yakınca ben de hemen onu söndürdüm.))))

blankblankblankblankblankblank

Bol bol resim çektim. Sohbetti,çay faslıydı derken zaman geçti.Biraz da Parka indiğimizde görüntü aldım. Gece çekimlerinde tripod kullanırsam görüntü net oluyor. Fakat elde,illaki titreme oluyor. Bu akşamki çekimlerde yanıma tripod’u mu almıştım resimler güzel oldu. Yalnız uzaktan kumanda ile çektiğim resimlerde 10 saniye kıpırdamadan duramadığımız için bazıları titremiş.))

blankblankblank

Akşam eve geldiğimde hemen günlüğü yazacaktım ama resimler çok vaktimi aldı. Birçok resme ismimi yazıyorum,sonra megabiteni küçültüyorum derken,3 saat resimlerle uğraşmışım, şimdi ancak fırsat oldu.

Ne ise 11 Eylül bitti…Seneye inşallah yine, sağlıklı bir şekilde birlikte oluruz.

Ben bir yaş daha aldım,inanın kaç yaşındayım daha bilmiyorum,bilmekte istemiyorum.)))Hissettiğim yaştayım desem doğru olur. Şu hissettiğim yaşıda biraz büyütsem iyi olacak ama ,büyümüyor kardeşim büyümüyor,napim…)))

Evet sevgili okuyucularım,Admin’niniz bir yaş daha aldı. Ama yüzü gülüyor.)))

Demek ki önceden her doğum gününde, bir  yaş daha alıyorum, ben büyüyorum  diye üzülmüyor, düşünmüyor.)))Aferin Nilgün’cüğüm hep böyle ol.)))

Ne ki yaw, sen daha dün ki çocuksun,doğum günü çocuğu…))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Nilguncum Wimbledonun harika yesilliklerinden bir buketle Dogum gununu kutluyorum. Sevgi-birlik mesajlarinla Sinopu oyle butunlestiriyorsun ki gercekten takdire sayansin..sevgiler..

  2. blank

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum.Çiçekler harikaaa,tıpkı sizin gibi.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.