Gelin ata binmiş……

Bugün birçok işimi hallettim sayılır.

Devamlı mail alıyorum, arkadaşlarım yolda görüyor soruyor,derken bugün Sağlık Müdürlüğüne gidip,Dyt. Ebru Çebi Doğan’la görüştüm.

Şimdi de haberi veriyoruuuuuuuuuuuum…Müjdeee…..

Sinop Eski Devlet Hastenesinde Obezite bölümü açılmış. Makinayıda kurmuşlar. Salı ve Perşembe günleri diyetisyen varmış. Önce aynı hastanede bulunan,aile hekimine gidip kan tahlili yaptıracaksınız ve o sizi sevk edecek,diyetisyene.

Ve madem, Salı ve Perşembe günleri diyetisyen olduğuna göre Eski Sinop Hastanesinde,o zaman ne yapacaksınız????Pazartesi veya Çarşamba aile hekimine gidip kan tahlili yaptıracaksınız,sonuçlar 16.00 da geliyor,sonuçları alıp öbür günde diyetisyene gidersiniz…Nasıl ama iyi değil mi?Vallahi benim çok hoşuma gitti. (Samsun’daki doktorumuzYasemin Elmacıoğlu evlenip gidince, diyetisyensiz kalmıştık. ) Tabii en önemliside vücut analiz makinasının kurulmuş olması..

Eveeeet hanımlar ve beyler,diyet zamanııııııııııı..))))Kendi bildiğinize değil,gazete köşelerinde  okuduklarınızla  değil, bir diyetisyenle bu işi yapmanız.Ve aylık kontrollerinize giderek,makinada ne verdiğinizi görerek,diyetisyeninizin tavsiyeleriyle bu işi yürütmeniz ve forma girmeniz.Önce sağlık tabii,sonra da estetik geliyor.))

Bugün yerel gazetelere göz gezdirirken birşey dikkatimi çekti,Sinop Üniversitesi,otobüs terminalinde bir informatıon bürosu açmış,kayıt için gelenleri okula götürüyor ve kalacak yer konusunda yönlendiriyorlarmış. Bu yöntem geçen senede kullanılmış, ama benim bugün haberim oldu ve çok sevindim.. Ben çocukları kayda götürdüğümde ne kadar zorlanmıştım onu hatırladım.

Bir haber daha…Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda,kurs kayıtları başlamış. Hemen girişin üstünde kayıt yapıyorlar. Giderken, her kurs için nüfüs cüzdanınızın fotokopisini götürmeyi unutmayın. Hiç bir ücret yok.

Bu arada ben de resim ve bilgisayar ( grafik animasyon) kurslarına yazılacağım.  Nüfüs cüzdanımın fotokopisi yoktu yanımda ,artık yarına kaldı…

Eeee nasıl haberler ama??Güzel değil mi?

Bu arada çok gündoğrusu esiyor burada. Deniz köpük köpük, tembellik etmezsem,akşam üzeri bir çıkıp resim çekmek istiyorum…Bakalım kısmet…Gelin ata binmiş,yaaa kısmet demiş…))

Çok güzel bitirdim yazıyı ama..ha ha haaaaaa))))))Hayırdır yaa, ne oldu bana.?))))Gündoğrusu esiyorya,bana da estiler galiba.))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgün abla bende diyetisyene gideceğim, tahlili yaptırayım ama doktora ne tahlili diyeceğim? malum birsürü var, kolesterol, şeker, hormon, sedimantasyon vs… hangilerini istiyorlar? aç karnına mı olacak? inşallah istediğimiz kadar kiloyu verebiliriz. öpüyorum.

  2. blank

    Aile hekımıne gıdıyorsun ,ben dıyetısyene gıdecegım dıyorsun ,doktor gereklı tahlıllerı ıstıyor. Bız bugun tahlılımızı alıp dıyetısyene gıttık. Durum çok kötü!!!!,hemen rejime başladık. kesınlıkle hemen gıt hallet ,aç karnına gıdeceksın unutma. Öpüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.