BELUGA SUALTI SPORLARI..

Bayram bayram dedik,bitirdik…Dün gece Sinop’ta bayağı boşalmıştı. Sanırım yarın artık yine, biz bize oluruz. Bu seferde Üniversite öğrencileri gelir,Sinop’u cıvıl cıvıl yaparlar. Artık gençlerin hakim olduğu bir Sinop olur.

Nasılısınız dostlar, herşey yolunda mı? Güle güle kavuşun,gitti mi misafirler.?

Ya şaka gibi ama bırakın bayramı ,eylül ayına girdik…İnanmak zor vallahi,ne zaman geçti 9 ay? Hayat,zaman ,günler ne çabuk geçiyor. Ara ara kışı özler oldum . Yani tam özlemek değil de aslında ,hani şöyle üzerinize bir polar alıp Tv karşısında dizi izlemeyi özledim.))))Bütün yaz daha Tv ‘na bakmadım inanın. Gazetede olmasa ,haberlerden ,bihaber olacağım.

Ramazanda gündüz evde ,gece dışarıda geçirdik,şimdi de gündüz ve gece dışarıda.)))Yoruldum vallahi.Ay daha bayramlaşmalarımı bitiremedim,benim bayram Pazartesi günüde devam edecek,3-4 akrabama daha gideceğim.))

Bu arada ramazan bitti ,düğünler başladı,bizim odanın genel sekreteride evlendi.Pek güzeldi,bembeyaz gelinlikler içinde Allah mutlu etsin.))Darısı diğer bekarlara diyeyim.)))Amiiiiiiiiiiiiiin.)))

Dün çok değişik bir gündü benim için, size bir süpriz hazırlayacaktım ama ,çok vaktimi alacak, uzun vadeli bir iş olduğunu gördüm. Yinede çalışmalarımı sürdüreceğim. Onunla ilgili olarak oğlum ve arkadaşı dün Akliman’daydık. Çok kalabalıktı vallahi,ızgaraların dumanından ormanın resmini çekemedim.

Hertarafı sis kaplamıştı.

Deniz güzeldi. Bizde Yaşar Hoca  ve eşiyle sohbet ettik.Sonra onlar bir ara dalış yaptılar,bizde Yaşar Hocanın eşiyle kanoyla dolaştık Akliman’da.Martı adasına,fenere gittik,güzel bir gezinti oldu.
blankblankblankblankblankblankblankblank

Dün gece çıktığımızda da ay hilal şeklindeydi.Vallahi bu Sinop’un herşeyini seviyorum.))))Napim,güzel görünüyor bana…

blankblank

Aklimanda çöpler ayyuka çıkmıştı saat 13.00 de, sonra alınmıştır herhalde…

Canım Sinop’um yaa….Ben sana hastayım ,hastaaaaa.)))))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.