KARADENİZ KUPASI DENİZ KÜREĞİ YARIŞLARI..

Sinop’ta bugün 1.si yapılan Deniz Küreği Yarışlarındaydık.Neden 1. Si dedim, çünkü aynı cümleyi TKF Başkanı İlhami İşseven’de dedi.Hatta bu sözü içinde belediye başkanımız kendisine teşekkür etti.Çünkü bu spor ilk kez Karadenizde yapılıyor ve daha sonrada Ege ,Akdenizde de yapılacak ve diğer illerede tanıtılacakmış. 1. Si Sinop’ta yapıldığına göre inşallah 2.,3., 10., 100 . süde burada yapılarak,şehrimizin sporlada tanıtılması gündeme gelir.

blankblankblankblankblank

Bugün saat 14.30da tören başladı. Bazı okulların antrenörlerine hediyeler verildi. Ve saat 15.30 da da yarışlar başladı. Hava rüzgarlıydı. Bazen rüzgar şiddetini artırdı. Bu spora yeni başlayan kulüpler biraz zorluk çeksede hepside bitirdi. Ben Sinop  Karadeniz Yelken İhtisas Kulübünü, Sinop Açık Deniz Yelken Kulübünü ve Gerze Yelken ve Su  Sporları Kulübünü kutluyorum,hepside bu spor dalında çok yeni olmalarına rağmen ,yine de güzel yarıştıkları için. Önümüzdeki yarışlarda eminim özverili çalışmalarıyla daha iyi hale gelecekler ve Sinop İlini güzel puanlara taşıyacaklardır.

blankblankblank

Valimiz , Belediye Başkanımız ve TKF Başkanı ilhami İşseven konuşma yaptılar.Valimizin konuşmasını sizler için kayıt ettim. TKF Başkanını Michael Douglas’a  benzettim. Çok karizmatikti.))

Karadeniz Kürek Yarışları-Sinop Valisi Dr… ncabaci

Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübünün antrenörü Candaş Adıgüzel ve kürek sporçusu Erkan Göktaş’la resim çektirdim.Candaş Adıgüzel 2 sene önce Sinop’ta askerliğini yapmış.))

blank

Sağlık Müdürümüzde törendeydi,kendisine vücud analiz makinası için teşekkür edecektim,resim çekmekten fırsatım olmadı.((Eğer okursa yazdıklarımı,buradan sayın Müdürümüz Osman Açıkgöz’e birkez daha teşekkürlerimi ileteyim. Teşekkürler efendim..))

Yarışmalar bittikten sonra  sporculara madalyaları verildi ve toplu fotoğraflar çekildi. Herşey çok hoştu. Fakat özellikle valimiz bu tür faliyetlere Sinop Halkının daha fazla ilgi göstermesini rica etti. Vallahide haklı. Acaba yeterli duyurulmadımı diye düşünüyorum. Aslında kalabalıktı ama ,daha da kalabalık olabilirdi.

 

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bu arada Melih Görgün Hocamı gördüm,bir fikir ortaya attı. Ve nerede belediye Bandosu diye Belediye Halkla ilişkiler müdürü İsmet Bey’e sordu. Acaba bandomuzda gelseydı,çok daha hareketli ve neşeli bir tören olurmuydu diye ben de şimdi düşünüyorum.

Karadeniz Kürek Yarışları ncabaci

Herşeyin bir ilki vardır. Artık Sinop Turizim , kültür ve spor kenti oluyor.

Ne mutlu bize…Yarın sabah 9.00 da yine yarışlar başlıyor ve 11.45de de Kupa Töreni var…

Bugünkü aktiviteler bununla kalmadı ,akşamda  Grup Yorum’un Konseri vardı.

blankblankblank

Yine Yaykıl Köyü muhtarı ve köy halkından birileri konuşma yaptılar.Fazla kalabalığa girmek istemediğim için tam görüntü alamadım.

Bugünlük aktiviteler bunlardı.Yarın ki kupa törenini ve II.Sinop Karakucak Güreşlerini ben birkez daha size hatırlatıp, iyi geceler dileyeyim…

Tekrar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın..Hoşcakalıııııııııııııın.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.