40 Gün 40 Gece….Sinop Park Otel…

Olur mu demeyin,az kaldı olacak.)))Bugün yine doğum günümü kutladım,ben böyle her ay doğayım,ama yaş almadan.)))))

Biliyorsunuz 11 eylül doğumluyum. Daha o günün sabahında arkadaşlarım kahvaltıya davet etmişlerdi,ilk Yalı Kahvesinde kutladım.Sonra Seyir Tepe’de, şahane Sinop Manzarasında ilk pastamı kestim.Ama pasta mı kestiğimde 3 arkadaşım yanımda yoktu. Biri Afrika’da,biri İstanbul’da,biride çiftliklerindeydi.

Dolayısıyla onlarlada mum söndürmem gerekiyordu. Bugünde diyetisyen günümdü,sonuçları aldığımızda hem kutlayalım,hem de birgünlük kaçamak yapalım diye Sinop Park Otel’in roof’u na gittik.İlk açıldığında henüz roof’u tamamlanmamıştı. Şimdi bitmiş çok güzel olmuş.Bir bölümü açık havada ,bir bölümü camla kapatılmış,manzara harika. Teknelerin biri geliyor,biri gidiyor. Bir arada güneş de yüzünü gösterdi mi…Offff aman dedik içeriye kaçalım.(Bize de iyilik yaranmaz)

blankblankblankblankblankblank

Ahçıları Özlem saat 15.00 de geliyormuş,biz habersiz gitmiştik, sağ olsun erken gelip bize yemeklerini hazırladı.Yemek olarak,Park Otel Roof special’i seçtik.Harika bir börekti.Birer tane yedik,bir ince dilimde pasta yedik. Diyetisyenimiz bugünlük izin vermişti.)))) Listemizden bazı şeyleri çıkarıp ,bunları yedik. Yemekler ,ortam ve sevdiklerimizle birlikte olmak harikaydı. İyi ki varsınız arkadaşlarım, hepinizi seviyorum. Muncukkkk….))))

Bu sabah erkenden diyetisyene gittik. Saat kaçtı biliyormusunuz 7.45. Saat 8.00 de açıldı zaten.Vallahi hastanenin kalabalığı sadece diyetisyenden kaynaklanıyordu. Aman Allah’ım dedim,acaba fazlamı reklam yaptım.)))))Ya da biz bayanlar hepimiz şişmanmıyız yaaa)))))

Bence hem sağlık, hem de fiziki güzellik istediğimiz için gidiyoruz.)))

Daha sonra edindiğim bilgiye göre artık randevu ile çalışacaklarmış. Çok isabetli karar olmuş. Aksi takdirde,önceden gözden sıra alacağız diye sabahın 5.00 de gidenler gibi, erkenden gidip sıraya girmemiz gereçekti galiba.)))))

İşte böyle sevgili günlük şimdi şakır şakır yağmur yağıyor..Ahh ahh şu sese bak!!!!

Sinop’un yağmuru bile güzel…Canım Sinop’um yaw..Ben seni çok seviyorum.

Not:Bu yazı düne aitti. Ancak şimdi yayınlayabildim.

Bu arada artık büyük şehirlerde  nikahlarda  özel şeker dağıtmıyorlarmış. Onun yerine bir kuruma bağışta bulunuyorlar, kurumda bir kart veriyormuş.Düğün sahibide  bu kartı gelen misafirlere şeker yerine dağıtıyormuş. Çok hoşuma gitti.Dolayısıyla bir şekerin kimlere faydası dokunuyor. Bu düşünceyle hareket edenlere benden de kocaman teşekkür.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    TeşekkürLer NiLgün hanım..Memnun kaLdığınıza inan biz de sevindik..Nice güzeL seneLere..

  2. blank

    Teşekkürler….)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.