Günaydııııııııııın…..SKY & Gençlik Merkezi

İyi pazarlar efendim. Nasılsınız,sağlığınız sihhatiniz yerinizde mi?Keyfiniz iyi mi?

Aman aman iyi olun, keyifli mutlu günler yaşayın..

Artık  sonbahar iyice  kendini göstermeye başladı, güneş olsada gökyüzünde, güneş görmeyen yerlerde sonbaharın serinliğini iyice hissediyorsunuz.

Yani dışarıda güneşi görüpte, kısa kollu çıksanız bile yanınıza muhakkak uzun kollu bir kazak alınız.

Dün SKY Kulübünün seçimleri vardı.Fazla kalabalık değildi.Bir önceki dönemi hatırladığımda, bunun 4 misliydi diyebilirim. Bu seçimlerde rakip yoktu tek liste seçime girdi dolayısıylada fazla üye seçime katılmadı.Aslındakatınılmalı.

Üyeyseniz muhakkak katılmanız gerekli dİye düşünüyorum. Neler yapıldığını,ne gibi başarılar kazanıldığını,neler yapmayı düşündüklerini bilmek lazım.

Bu dönem başkanlığını Oğuz Özcü’nün  yaptığı grup olacak yönetimde. Geçen dönemde de güzel şeyler yapmışlar,vaatlerinin çoğunuda yerine getirmişler. Teşekkür ederiz. Bu dönemde yeni ekİbiyle daha da iyi şeyler yapacakları umudunu taşıyorum. Şimdiden başarılar diliyorum kendilerine ve sporcularımıza.

SKY Kulübünün seçimleri bittiğinde eve geliyordum baktım müzik sesi geliyor Yaşlılar Evinden. Merak ettim orayada baktım. Sinop Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Bodrumda Eylül ayında yapılan Türkiye yarışlarında 3. gelmişti, o ekip konser veriyordu. Ama solistleri Batuhan Gencer blankyoktu.Başka biri şarkı söylüyordu. Yaşlıların elinde kırmızı karanfille onları dinliyorlardı. Çok hoşuma gitti vallahi. Biz yaşlanıncada böyle etkinlikler yaparlar inşallah.)))))))))

Sevgili okurlarım. Bugün ne yapıyorsunuz bilmem. Sinop’ta güneş var.Fakat herzaman dediğim gibi sizin içinizin güneşli olması mühim olan.

Her zaman yüzünüz güleç,kalbiniz sevgi dolu olsun. Sevdikleriniz çevrenizde,sevmedikleriniz gözünüzden ve çevrenizden uzakta olsun.Huzurlu,

sakin güzel bir Pazar geçirmeniz dileği ile hoşçakalın..Kendinize iyi bakın.)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.