Şehitlerimizin ruhuna……

Sevgiler saygılar güzel ve şu anda ılıman Sinop’um dan.)))

Nasılsınız efendim? Ne soğuktu dün öyle ,üşüdüm ,titredim kış geldi diye kışlıklar çıktı, kalın kazaklar giyildi,ama biraz önce fasulyemi balkonda ayıkladım.)))Hava ılıman olmuş,pek güzel.

Bugün yine çok yoğun bir gündü. Bu sabah pilatesimiz başladı.Kemalettin Sami Paşa Spor salonunda saat 9.30- 10.30 saatleri arasında pilates yapıyoruz.Yine Pazartesi,Çarşamba ,Cuma günleri, hem sabah hem de akşam üzeri pilates var. Buradan bir kez daha bayanlarımıza duyurayım.)))

Spordan sonra nöbete gittim odaya.Öğleden sonrada resim kursuna gittim. Resmim kısmetse yarın bitecek ve ardından güzel bir çalışmaya başlayacağım. 3. tablomu da kendime yapıyorum.)))

blankblankblank

Cumartesi günü, Çanakkale Gezici Tır Müzesi Sinop’a gelmişti, bugün o gezici müzeyi de ziyaret ettim. Çanakkale Şehitliğine, 3 kez gitmiştim ama, yinede ayağımıza kadar gelen bu gezici müzeyi ziyaret etmek beni çok duygulandırdı. Köşede ameliyat yapan doktor ve ekibi, siperde kamutanım diye bağıran askerlerin mizanseli,savaşta giydikleri kıyafet ve ayakkabılar,binlerce mermi, beni çok etkiledi.Hepsinin ruhları şad olsun.Şu vatanımız, ne zorluklarla ve ne şartlarda düşmandan kurtarılmış. Ahh ahha bunun bilincinde olmayan kişilerde var malesef.(((((Müzeyi gezen herkesin gözleri dolu doluydu. Öğrenciler,annesinin elinden tutup gelmiş minicik yavrular müzeyi geziyordu.

blank

Çanakkale Şehitliğinde, daha detaylı olarak yedikleri yemekler,kaplar,

tahinlerinin günden güne azaldığını gösteren yazı ve mizansenler bugün de hatırımda.

18 Mart şehitleri anma gününde yayınlayacaktım ama, şimdi de tam sırası. Çocuklar Duymasında bu yemek konusu gündeme gelmişti,ne dersiniz bir kez daha hatırlayalım mı.?

Sizi videoyla baş başa bırakıyor,şehitlerimizin ruhuna bir fatiha okumanızı diliyorum. İyi akşamlar.

Bu videoyu herkes ibret olarak izlemeli ve izletmeli.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.