SON KRALİÇE…C.W.GORTNER.

‘‘Tarihin akışını değiştiren bir ihanet’’ yazıyor kitabın kapağında..

Gerçekten de öyle ama, ne ihanet,ne ihanet!!(((((

İspanya Kraliçesi İsabel ve Kral Fernando’nun üçünçü çocuğu olan Juana,ailesinin amansızca krallıkları birleştirmesi mücadelesinin ortasında doğdu. 16 Yaşında VIII.Henry’nin eşi olmak üzere İngiltere’ye gönderildi. Ve çilesi başladı.O da tıpkı annesi gibi vatanını korumayı, öncelikleri arasına aldı.

Kocasının entrikalarına ve en çok sevdiği babasının ihanetlerine göğüs germeye çalıştı.

Güzel bir kitap ,şu anda izlediğimiz Muhteşem Yüzyıl da ki , Hürrem’i anımsatan bölümleride var. O da kocasını başka kadınlarla paylaştı,ne kadar tepki göstersede……Ya daha fazla yazmayayımda okuyun.

Ömrü,entrikalar,ihanetler ve  savaş içinde geçen, genç bir prensesin mücadelesi.

Kocasını kaybettikten sonra,birçok sebepten deliye döndü. Tarih kitaplarıda onu,  Deli Juanna diye yazdı.. Aslında yaşadıkları insanı deli değil ,zır deli bile yapardı..

419 sayfa, @psilon yayınları.Vallahi ben bazı geceler saat 2.00 ye kadar okudum,bazen de sabah 6.00 da kalkıp okudum.Sanki yazılıya hazırlanıyormuş gibi…))))

Tavsiye ediyorum.

Bugün( siz bunu okurken dün demem gerekiyor) kitabı kütüphaneye iade edeceğim ve sadece 1 tane alacağım dedim. Ama yine dayanamadım. Tam 3 tane aldım. O kadar güzel ve yeni kitaplar gelmiş ki,inanın herbirini almak istedim. Pırıl prırıl kitaplarıda okumak pek güzel oluyor.)))

Aldığım kitaplar:1.Kadınlar ve Kocaları,2.Yüzsüzler,3.Orada Herkes Ölüyor(Çanakkale Savaşını anlatan bir roman)

Umarım bu 3 kitabıda 15 günde bitiririm.)))

Haydi bakalım iyi günler diliyorum.Kitapsız ve sevgisiz kalmayın…))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Yorum

  1. blank

    Kitabı okumadığınız çok belli yalan yanlış yorum yazmışsınız! Size tavsiyem okumadığınız bir kitap hakkında yorum yapmamanız!…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.