Orada Herkes Ölüyor. Komutanların Yazgısı I….Leyla Yıldırım…

Ameliyata gitmeden önce kütüphaneden almıştım bu kitabı.Seçiş nedenim de Çanakkale Savaşındaki ruhu biraz daha içimde hissedebilmekti..

Ama, masalsı bir romanla karşılaştım, yine de heyecanla okudum. Bu seferde kitabın devamı olduğunu gördüm, yani heyecanlı yerinde bitmişti roman.

Babasının ısrarları üzerine tıp tahsilini İngiltere’de yapmak için giden Gül’ün, tahsilini yarım bırakarak doğduğu yer Gelibolu’ya  dönüşünü,yolda tanıştığı İngiliz Subayla  tatlı başlayan arkadaşlıklarını ve evinde kendisini bekleyen birçok süpriz gelişmeler kaleme alınmış…

Bunların çok ötesinde Çanakkale Savaşının, yaşadığı çevreye  olan etkileri..Veee savaşın ortasında kalış.

Tahsilini yarım da bıraksa,öğrendiklerinin verdiği sorumlulukla bir düşman subayını hayata döndürüşü…

Roman heyecanla böyle devam ediyor.341 sayfa.Ben bitirdim bu romanı ama,aslında kitap devam ediyor. Şimdi inşallah devamı olan kitabı kütüphanede bulabilirim diye dua ediyorum.

Devamı olan kitapda,’’Git!Ama sen sakın ölme.Komutanların Yazgısı II.’’

Bulursam okuyacağım,bulamazsam okuyanlar devamını bana anlatsın))).Nasıl bir sonla bitecek  merak ediyorum…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

4 Yorum

  1. blank
    Leyla Yıldırım

    Bana ulaşın…

  2. blank

    Size hemen ulşıyorum sevgiler Sinop’tan.

  3. blank

    merhaba
    bu kitapla tanışmanız büyük şans olmuş ikinci kitapta karşılacağınız sürprizlere hazırlıksız yakalanacağınızdan eminim; zira ben çoook …..
    sürprizleri bozmamak lazım değil mi? size şoku atlattıktan sonra yazarın 3. kitabı olan ve aynı yazarın yazdığına inanamayacağınız aşk iki yüzlüdür ü tavsiye ederim. laf aramızda yolda olan 4. kitabın da denek okurlarından olma şerefine nail olmuş biri olarak ben yayımlanmasını iple çekmekteyim…ankara dan sevgiyle…

  4. blank

    Bu hafta içinde kesin kütüphanedeyim. 2. kitapda Peter’a ne oldu merak içindeyim.))Ve sırada tabıkı Aşk İki Yüzlü var.))Umarım ikisinide bulurum.Bu arada Leyla Yıldırım’ın denek okuru olmak büyük şans,kutluyorum. Sinop’tan da size sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.