Ohhh ne rahatmış)))

Hastanede 3 gece kaldım. Güzel geçti. Özel hastane olunca daha rahat ediyorsunuz. Devamlı temizliyorlar odanızı,nevresimler değişiyor.Temizlik konusunda bir sıkıntı yoktu. Yemek konusunda problem yaşadım. Yemekleri çoğu zaman buz gibi geldi.Yemek mümkün değil di. Birde doktor gaz yapıcı şeyler yemesin dedikçe bana hep ara öğünlerde süt ve elma getirdiler. 3 . gün yemek yemem serbestti. Bu seferde sadece çorba verdiler.Yemeklerinden hep sorun yaşadım anlıyacağınız.Ama doktorum,hemşireler ve temizlik çok iyiydi. Bu ardan kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ameliyat sonrası ve ameliyat sırasında da çok arkadaşım aramış,hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim.))

3 gece kaldıktan sonra ,hastaneden taburcu oldum. 1 gecede Samsun’da kaldım.Pazar günüde eşim ve oğlum almaya geldiler,güzel evime döndüm.

blankblankblankblankblank

Herşey o kadar çabuk geliştiki. Baksanıza yarın Sinop’a geleli 1 hafta olacak.

Sinop’ta da ,arkadaşlarım hazırlıklarını yapmışlar, güzel güzel sıcacık yiyeceklerle beni bekliyorlardı. Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadılar.)))Hepsine çok teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorum.)))

Salı geceside evlilikl yıldönümümüzdü. Yine arkadaşlarımla kutladım. İlk kez sabahlıklarla bir evlilik yıldönümü kutlamış oldum.)))

blankblankblankblankblankblank

Bu arada ben hastanede yatarken konservatuvar arkadaşlarım süpriz yaptılar. Tülin aradı önce ,Bebişim nasıl oldun dedi,sohbet ettik. Ve bu akşam şef yok ben şeflik yapıyorum bak şimdi koroyu dinle dedi.1,2,3, dedikten sonra bütün sınıf birden Geçmiiiş olsuuuuuun diye bağırdı. Çok duygulandım. Tüm arkadaşlarıma ve sevgili arkadaşım Tülin’e de birkez daha teşekkür ediyorum.))))Hepiniz iyi ki varsınız. Bir ayağa kalkayım hemen aranıza döneceğim inşallah.)))

İşte böyle değerli okuyucularım ben 23 kasımda İstanbul’a gitmek için bilet almışken ,aynı gün Samsun’da ameliyata girdim. Herşey kısmet görüyorsunuz.

Çok şükür ki iyiyim.Ha bu arada, en çalışkan site yarışmasında dereceye giremedim malesef. Bana oy veren arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum.Birdaki sefere inşallah.

Maşallah 1 haftadır yatıyorum.Arkadaşlarım hiç yalnız bırakmıyorlar. İnsanın çevresinde böyle çok sevenlerinin olması ne güzelmiş.))) Pek rahat gelmeye başladı bu yaşantı, ne yapsam ki,biraz daha yatsam mı acaba.?)))

Hepinize sevgilerimi yolluyorum.İyi hafta sonları.)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    Tekrar geçmiş olsun Nilgün abla..Yemek konusunda haklısın bende yaşadım bunları..ne güzel dostların var, en büyük hazinelerden biri dost sahibi olmak bence.. sevgiler. öptüm.

  2. blank

    Teşekkür ederim canım.Evet arkadaşlarım bir tane.))))

  3. blank

    Merhabalar,
    Uzun bir süre sitenize giremedim çok yoğundum, bugün girdim ve geçirdiğiniz 2 operasyonu okudum,çok geçmiş olsun, Allah çaresiz dert vermesin, iyi günlerde görüşmek üzere sağlıkla kalın.

  4. blank

    Çok teşekkür ederim Zehra Hanım.Sevgiler Sinop’tan.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.