Hafta sonu…

Ben hafta sonu diye yazıyorum,siz bunu sanırım hafta başında okuyacaksınız.))) Çünkü birkaç saat sonra hafta sonu bitiyor.

Önce bir hal hatır sorayım. Ne haber,nasılsınız? Herşey yolunda mı?

Cuma akşamı konservatuvara gittim,yine herzaman ki çalışmaları yaptık,yalnız bu sefer bir değişiklik yapıp arkadaşın çaldığı çello ile bir resim çektirdim. Facebook’a koyduğumda birçok arkadaşım ,çok yakıştığını söyledi,yoksa çalıyormusun diye bile soranlar olmuş.)))Ah nerdeeee….Güzel bir görünüşü var gerçekten.Ama ben resim yapmayı tercih ederim.)))6 sene ud öğrenmeye çalıştım,çocuk korosunda çaldım..Sonra ne oldu?. Bitti… Enstrüman çok nankör bir uğraş. Devamlı çalacaksın,bırakmaya gelmiyor. 2senedir ,udumu elime almadım, unutmuşumdur sanırım. Şimdi resim yapıyorum. Ne yapayım o da sanatın bir diğer kolu.)))

blankblankblankblank

Cumartesi günü Nihat Genç’in imza günü ve söyleşisi vardı.Kaçta geleceğini öğrenemediğimden, sizede bildiremedim. Malum yollarda karlıydı. Saat 13.00 de Aşıklar Düğün Salonuna gittiğimde Nihat Genç’in yolda olduğunu 14.30-15.00 gibi geleceğini söylediler. Ben de orada çalışan bir bayanın telefonunu alıp,arkadaşımın mevlûtüne gittim. Nihat Genç,saat 14.45 de gelmiş. Ben de saat 15.05 gibi oradaydım. Salona girdiğimde, son cümlesini bitirdi. Yani anlayacağınız konuşmasını dinleyemdim.Sonra 3 kişi kendisine soru yönetti.Onları cevapladı.Konuşmaları 1979-80 yıllarda ki solcuların konuşmalarını anımsattı bana.

Sonra da kitaplarını imzaladı. Katılım hava şartlarına göre iyiydi.İmza içinde sırada epey kişi vardı. Ve kitap fuarımız bugün sona erdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım birçok kişi yararlanmıştır.


Nihat Genç ile  ncabaci
Bugün hava yine soğuk ama kar yok. Yürüyüşe çıktığımızda bazı yerler çamurdu. Malum o beyazlık gidince arkasında çamur ve çökük yollar bırakıyor.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Yine dalga kıranda aynı tekneler,denizde karabataklar ve gökyüzünde martılarla,Sinop kış sezonunun tipik görüntüsünü yansıtıyordu.

Bu soğukta bile Yelken Kulübü önünde çalışan optimisçilerden gurur duydum. Aşıklarda çoçuk bahçesi bomboştu. Birden yaz günlerinin o kalabalıklığı geldi gözümün önüne. Nasıl cıvıl cıvıl olurdu heryer.

Bugün ise tam aksine güvercinler vardı ağaç altlarında. Hepsi birbirine sokulmuş kâh ısınıyor ,kâh dinleniyor gibiydiler.

Yollarda eriyip kalmış kar sularına vuran ağaçların ve gökyünün yansıması çok hoşuma gitti ve sizler için görüntüledim.

İşte böyle günlük… Kısaca 3 günün özeti böyle..

Haydi bakalım yarın Pazartesi,şimdiden hepinize güzel bir hafta diliyorum.

İyi geceler…

 
Not:Sayfamda ki videolar,ilk tıkladığımda değil,sayfayı 2. kez yenilediğim de görülüyor.Siz de de öyle bir sorun var mı?

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.