İSTİNYE PARK….

İstanbul’da bugün 3. Günümüzdü. Hava dünde bugün de güzeldi. Güzel dedim ama, öyle açık havada filan vakit geçiremedim malesef.

Şu anda güzergahım İstinye Park.2 gündür orada vakit geçiriyorum.İlk gün gittiğimde fiyatları görünce afarladım. Hiç birşey alamadım. Aman aman nasıl fiyatlar anlatamam. %70 e varan indirim yazıyor birçok vitrinde,gidip bakıyorsunuz indirimli fiyat çizmede 237TL, ayakkabıda 174 TL, kıyafetler 120 ile 89Tl arasında değişiyor. Eğer bu ucuzluksa…???Ne diyeyim.

blankblankblankblankblank

İlk gün alamadım birşey,aradan bir gece geçince fiyatlara biraz alışır gibi oldum.))) Çok pahallı çoook…

Her yer zımba zıp dolu,pahallıda olsa demek ki alıcısı var.

Bugün Mark&Spencer’dayken devamlı anons geçiliyordu mağazada.2 kırmızı etiketli indirimli ürün alırsanız,2. Si %50 diyordu. Ben de indirimli bölümden 2 ürün seçtim. Kasaya geldiğimde birinin indirimli olamadığını söylediler.Kırmızı etiketi gösterdim,sonra şefi çağırdılar beğendiğim etek geçici indirimdeymiş. 5 günlük bir indirimmiş etekdeki. Peki yaptığınız anonslarda ve yazdığınız afişlerde niye bunu belirtmiyorsunuz,müdürünüzle görüşmek istiyorum dedim. Müdür yokmuş benim için konuşacaklarını söylediler. Kıyafetleri ayırdılar,müdürle konuşup beni arayacaklarmış. Yani gördüğünüz gibi ,her reklamın ardında malesef bir aldatmaca var.

Dün Sarıyer Parkı’nın önünden geçerken,Atatürk heykelinin üstündeki martı ve güvercinler dikkatimi çekti. Sanki Eminönü’n deki Yeni Cami’nin önü gibiydi. Sarıyer esnafıda, güvercinlere yem atarak, kuşları insanlara alıştırmışlar.

İşte böyle arkadaşlar, burada vakit çok çabuk geçiyor.Saat 20.00 de yemeğe oturuyoruz. Bu arada bizim damat 2 saattir trafikte daha eve gelemedi.Trafik acaib yoğunmuş.Burada yaşamak ve çalışmak çok zor.. İnsan nerede geçimini sağlıyorsa memleketi orası oluyor.Trafik,kira,yiyecek…..Allah  yardımcıları olsun…

İstanbul,gezmek için geldiğinizde güzel .))

Sizlere iyi akşamlar diliyorum ve İstanbul’dan sevgilerimi yolluyorum.Hoşçakalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.