BUGÜN PAZAR…

İçimden önce güzel bir Pazar sabahı yazısı yazmak geldi..

Hani güneş var ya dışarıda…Hani Yalı kahvesine gittiğinizde o çıtır çıtır yediğiniz gevrek simit…Ara ara kuşlara attığınız kırıntılar…Sonra dalgakıran içinde dolaşan,  iyice evcilleşmiş o kuğular…

blankblankblank

Sahilde yürüyorsunuz, aygın baygın güneşte mayışıp yatan köpekler, rengârenk kıyafetleriyle çocuk bahçesinde salıncakta sallanan, oynayan çocuklar. Bir tarafa bakıyorsunuz soğuğa aldırmadan optimist yarışları yapan ve eğitim alan çocuklar…

Bunlar Pazar gününüzün güzel geçmesi için yeterli sebep bence.

En son okuduğum kitapta mutluluğu aramayacaksınız, mutluluk aslında sizinle. Siz gittiğiniz yere onu da götürürseniz mutlu olursunuz. Ama yok ben mutluluğu arıyorum diye dolaşırsanız, daha çooook ararsınız. Biraz da bardağı dolu tarafından görmek lazım.

Bu sabah bunu söylediğimde arkadaşım, bu şartlarda çok zor dedi. Tv yi açıyorsunuz iç karartıcı haberler, gazetelerin her sayfası üzücü haberlerle dolu. Böyle bir ortamda nasıl mutlu olunur…

Eğer değiştireceğimiz bir şey yoksa elimizde kilerle yetineceğiz demek ki.

Ne ise konuyu değiştirmeyelim ve kaldığımız yerden devam edelim.))

blankblankblankblank

Bu güneş uğruna bugün dışarı çıkıp gezilir, dolaşılır resim çekilir. Çarşamba günü yine Sibirya soğukları geliyormuş ona göre.

Hemen şimdi hala evdeyseniz ne yapıyorsunuz, hemen kendinizi dışarı atıyorsunuz. Dışarıda bol ‘’D’’ vitamini var. Ama rüzgârda unutmayın.) Ona göre giyinin.

Haydi bakalım,güzel pazarlar..

Mutluluk içinizde unutmayın. Önce aynada kendinize, sonrada dışarıda karşılaştığınız eşinize, dostunuza selam vermeyi de unutmayınız.

Malum dün geçti,yarına çıkacak mıyız belli değil…O zaman ne yapıyoruuuuz??? Bugünü yaşıyoruz.

Sevgiler hepinize…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.