Gitti…Bırakıp gitti…İstemeden gitti…(((((((

Her şeyi bırakıp gitti…Son yolculuğuna dün uğurladık onu…Sibel’in gidişini, 3 gündür bir türlü kabullenemedim .Genç olunca kabul etmekte zor oluyor. Boşuna demiyoruz Allah sıralı ölümler versin diye…Ne zor genç ölümü kabullenmek.. Yıkıyor mahvediyor insanı.. Daha göreceği öyle güzel günler vardı ki…Ama Allah yanına aldı onu.. Kızını, eşini, annesini kardeşlerini, tüm sevenlerini geride bırakıp babasının, kardeşinin yanına gitti…(((( Üzüntümüz sonsuz. Ne amansız hastalıktır ki, tutunca bırakmıyor peşini.. Boşuna demiyor doktorlar erken teşhis hayat kurtarır diye… Fakat maalesef kontrollerde temiz çıkan şey, 5 ay gibi kısa bir sürede başka yerde nüksetti ve aldı götürdü bizlerden…

Offf Sibel’ciğim offf…Bütün sevenlerini üzdün, dün Sinop ağladı peşinden.Tüm yakınların,sevenlerin, arkadaşların ve hatta Sayın Valimiz bile camideydi… Keşke buluşma noktamız orası değil de, yine konser salonları olsaydı, yine güzel sesinle bizlere şarkılar yorumlasaydın… Ne diyebiliriz ki emir çok büyük yerden geldi…Karşı çıkamadığımız,isyan edemediğimiz yerden geldi….Yok ki çaresi…. Duygularımızı göz yaşlarımızla dışa vurup, sevgini kalbimize gömdük.. Allah hiçbir anneye ve babaya evlat acısı yaşatmasın….Kimseleri genç yaşında ve çocukken öksüz bırakmasın…

Seni çok özleyeceğiz…Allah tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır versin.. Ruhun şâd olsun canım arkadaşım…Bizimde başımız sağ olsun.((((((((((((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

7 Yorum

  1. blank

    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

  2. blank

    Sağ ol canım.((((

  3. blank
    Seniha Kocaman

    Lise yıllarından sonra üniversite,evlilikler, çalışma hayatı bizi Sinoptan kopartıp ayrı şehirlerde yaşamamıza neden oldu …Uzun yıllar görüşemedikten iki yıl önce Emine Demir Çalık ( çocukluk arkadaşım ) ile görüşme imkanı buldum ona diğer arkadaşlarla görüşüyormusun neler yapıyor iyilermi onları çok özledim diye sorduğumda kendisi görüştüğü arkadaşlarla beni de buluşturdu,,, sağolsun onun sayesinde tekrar biraraya eski günlerdeki gibi buluşup,,,, görüşemediğimiz yıllarda neler yaptığımızı çocuklarımızdan, eşlerimizden bahsettik bundan sonraki yıllarda da her sene yazın buşmaya görüşmeye birbirimize söz verdik fakat Sibelcim çok erken tanışıp yakalandığı hastalığı nedeniyle istemiyerek aramızdan ayrıldı :(( şimdi elimizde o mutlu anları ölümsüzleştirmek için çektiğim fotoğraflar kaldı …. Çok iyi, güzel bir insan ve arkadaştı .Canım arkadaşım..Erken ayrıldın aramızdan, üzüntümüz büyük. Huzur içinde yat gittiğin yerde..Ailene, biricik kızına ,sevenlerine,arkadaşlarına Allah sabır versin. Seni hepimiz çok özleyeceğiz….Işıklar içinde uyu SİBEL… .

  4. blank

    Merhaba canim arkadasim,

    arkadasin icin uzuldum. siması yabancı gelmedi ama pek bilemedim. allah rahmet eylesin diyorum.

    bende evde burun ameliyatı gecirdim bu ayin 22sinde bugun biraz daha iyiyim. yüzüm şişti, nefes alamamak zor.
    Allah’a şükür yine de. ayilmak cok uzun surdu bu ameliyatta. oburlerinden daha agir geldi. bogazimda sisdi. neyse sterize hapi siskinligi biraz indirdi.
    cok opuyorum uzaklardan guzel cok sevdigim dostlara ve de sinop’uma hasretim.
    hoscakal.
    hayat arkadasin

  5. blank

    Arkadaşım çok geçmiş olsun. Ben de Sinop’tan Amerika’ya selam ve sevgiler yolluyorum.

  6. blank
    Eren Ergene Erdem

    1974den beri görmüyor,görüşmüyorduk ..tesadğfen arayarak 118 den buldum görüşüyorfuk ziyaretine gidecektim ama olmadı .Hiçbir şeyi ertelememek lazım..Melek arkadaşım .Nurlarda uyusun ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.