Sinop’ta ki etkinliklerden haberiniz var mı?

Ya kim organize etmiş kesin bir bilgim yok ama, isminin Alişan olduğunu duyduğum bir bey Sinop’u kasıp kavurmuş. Ben Sinop’a konferans için gelip de böyle günlerce kalan, bir günde 7 konferans veren birini şimdiye kadar hiç duymadım.

Şahsı bizzat gördüm, sınıfımıza uğramıştı, hatta aramızda enteresan,espirili bir sohbette geçti.  Nedir anlattığınız konu dedim, söylemedi. Sonra iletişim olduğunu öğrendim. Dinleme şansım olmadı..Hayret değil mi? Ama biliyorsunuz şu son 3 gün acılı geçti.(((((

Kısmetse yarın akşam (22Mart) saat 19.00 da, sanırım son kez bir konferans daha verecekmiş, Halk Eğitim Merkezi salonunda. Kısmetse gidip dinleyeceğim, detayları sonra yazarım size.

Etkinlikler bunlarla kalmıyor,23 mart, Cuma akşamı, Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 19.00 da, Sinop Kredi Yurtlar Kurumu  tarafından organize edilen’’İbrahim Sadri ile Şiir dinletisi’’ var…

blank

26 Mart pazartesi günü Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünün’nün hazırladığı ‘Sinop Okuyor’ etkinliği var. Valilik önüne saat 12.30da kitabınızı alıp geliyorsunuz ve orada beraberce kitap okuyoruz. Aldığım duyuma göre sanırım bu etkinlik tüm Türkiye’de uygulanacak. 7 Den 77 ye herkes davetli. Okumak için kitabı olmayanlar, etkinlik süresince oradaki görevlilerden kitap alabileceklermiş. Haydi Sinop 26 Mart, saat 12.30 da hep beraber okumaya valilik önüne gidelim.

blank

Ve şu anda bildiğim son etkinliği de size aktarayım. Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatrosu’nun 27 Mart Tiyatrolar Günü dolayısıyla hazırlamış olduğu Emre Kiraz’ın yazıp, Enes Cangül’ün Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı’Bir Garip Hamsi’adlı oyunu, Halk Eğitim Merkezi salonunda saat 20.00 de gösterim de olacak. Benden söylemesi. Kaçırırsanız çok şey kaybedersiniz gibi geliyor.

Bu kadar etkinlik Sinop’ta…Vallahi bravo. Katkısı olan herkese teşekkürler…

Ben den yazması, sizden uygulaması…Haydi bakalım,sizlere hem iyi seyirler dileyeyim, hem de iyi okumalar…Etkinliklerde görüşmek üzere hepinize iyi geceler..

Not:Sinop’ta konferans veren beyin,NPL Uzmanı Alişan Kapaklıkaya olduğunu biraz önce öğrendim. Detaylar sonraya kalsın.))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank
    yaşar sarıkaya

    Sinop’ta güzel şeyler yapılsın. Güzel şehre güzellikler yakışır….

  2. blank

    Aynen katılıyorum Yaşar’cığım. Seninde katkıların çok büyük,teşekkürler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.