Resim Kursu Arkadaşlarım….

Biliyorsunuz ben yağlıboya resim kursuna gidiyorum. 2 grup halinde çalışmalarımız sürüyor. Maşallah hepimizde,  40 yıllık ressam gibiyiz. Doğuştan ressam doğmuşuz biz.))

Herkes bir marifetli ki anlatamam. Tabi bu çalışmalarımızda hocamızın  emeği çok  büyük. Onun sayesinde böyle güzel resimler çıkartıyoruz. Ben buradan sevgili Pınar Hocam’a, tüm arkadaşlarım ve kendim adına teşekkür ediyorum.

 

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

İnanın bitti diye baktığınız her tabloda, bir fırça darbesi, çehresini değiştiriyor resmin..Atsa şaha kalkıyor,çiçekse açıyor, denizse coşuyor, kadınsa konuşuyor….Meyveyse birden elinize alıp  yemek istiyorsunuz… Demek ki resimlere can vermek böyle bir şey..

İyi ki gitmişim bu kursa, geç de olsa bendeki bu yeteneği keşfetmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ve inşallah kısmet de olursa ve kızımda sponsorum olursa, daha çok resim yapıp ileride sergi açmak istiyorum. Hatta bu konuda arkadaşım Sami ile plan bile yaptık. O çektiği fotoğrafları sergileyecek ben yaptığım tabloları…)))Ay ne güzel hayali bile yüzümü güldürüyor…)))

Daha sonrada satabilirim.))))Bakın olur ya satmaya filan kalkarsam, hemen alın, ileride köşe olursunuz.)))Anladınız ne demek istediğimi değil mi?)))Çoğu kişini değeri öldükten sonra artarmış ya.))))Aman aman Allah korusun, ben daha çoook yaşamak istiyorum. Sağlıklı bir şekilde ve sizlerle birlikte..…

Ah bir kurstan daha bahsetmeden geçemeyeceğim..Bugün eski elsanatları hocamın sınıfına gitmiştim,inanın dondum kaldım. Tanrım… o ne güzellik, o ne ince işler…Bittim bittim…Mümkün değil yapamam,daha doğrusu o kadar ince işi gözüm bile görmez. İnanın tezgahlarda ipek dokuyorlar, 6 tane tezgah var sınıfında 6da öğrencisi. İnanın hayran kaldım yaptıklarına..Bildiğiniz ipeği dokuyorlar ve Türk desenleriyle…Kursiyer arkadaşlarımıda, hocaları Süheyla Hanımıda kutluyorum. Eğer kızınıza çeyiz filan yaptırmak isterseniz veya birine değerli bir hediye götürmeyi düşünüyorsanız, bence bu sınıfı ziyaret edin…

Çok etkilenecek ve beğeneceksiniz.Kırkbirbuçuk maşallah diyorum…

Hepimize Allah sağlıklı uzun ömürler versin….Bizler hem üretelim, hem de tüketelim ve hem de paylaşalım… Hepinize iyi akşamlar..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

5 Yorum

  1. blank

    Maşallah.. Hayallerinde gerçekleşemeyecek birşey değil ki.. ona da İnşallah diyorum.. 🙂

  2. blank
    H.Çiçeksever

    Nilgüncüm, güzellikleri hayranlıkla paylaştığın için teşekkürler doğrusu. Çalışmalar çok güzel, zamanı değerlendirmek çok güzel.Bahsettiğin bu işleri ve tabloları lütfen;
    Cruise gemileri geldiği gün onların rotasında bir yerde bir gün için sergileyin, Küçük ülkede Türk kadınlarının ne kadar becerikli olduğunu görsünler.
    Yapmak, üretmek kadar sunmak ta beceri isteyen bir iş.

  3. blank

    Çok haklısınız gerçekten ne güzel olurdu..

  4. blank

    mrb. nilgün hanım ben sınopun bır ılcesınde oturuyorum resıme cok ılgım var
    kursa gıtmek ıstıyorum sınıota resım kursu var mı benı bılgılendırırsenız cık sevınırım hoscakalın

  5. blank

    Sinop merkezde Halk eğitim Merkezinde resim kursu var. Haziran 14de bu dönem bitiyor. Seneye eylül ayında isterseniz kayıt yaptırabilirsiniz. Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.