II.Resim kursu arkadaşlarım..

2. grup resim kursu arkadaşlarımın fotograflarını yayınlayınca ,1. Gruptaki arkadaşlarımda hani bizimki dediler. Haklılar tabiii. Biz de ayrı gayrı yok.))) Hemen diğer gruptaki arkadaşlarımında görüntülerini aldım. Görün bakalım nasıl güzel resim yapıyor benim arkadaşlarım.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Vallahi sakın sergimizi kaçırmayın, yoksa çok şey kaçırırsınız ona göre.))))

Bugün yine kurstaydım. En nihayet ancak ileri saat uygulamasına vücudum alıştıda, bu sabah normal vaktimde kalktım. Ve saat 8.45 de de kurstaydım.

Yemek için yarım saat ara verdim,diğer zamanlarda da hep boyama yapınca artık sırtım iyice tutuldu. Ama inanın eğer okul saat 18.00de kapansaydı ,yine de kalırdım. Çünkü resim yapmaktan çok  keyif alıyorum. Sanırım kargalı resmimi de yarın bitiririm gibi geliyor. Evde de çalıştığım için şu sıralar iyi ilerliyorum. Bir de öğrenmem gereken daha bir çok teknik var. Mesela orman ve deniz daha hiç çalışmadım. Kısmetse sıradaki tablom onlardan biri olacak.

blank

Bugün birde Pizza Pizza’nın sahibesi Güler Hanım ,bize jest yapıp bir büyük pizza yolladı.))Afiyetle yedik. Pek de güzeldi.. İlk fırsatta tüm sınıf arkadaşlarımız gidip orada pizza yiyeceğiz.Çok teşekkür ederiz Güler Hanım. Pizza nefistiii…Hımmm.))

Dün sabah Sinop’a sabahtan kar yağdı.Tam bahar geliyor derken,sabah karı görmek bizi çok şaşırttı. Halbuki cemre düştü..Ama galiba facebookta yazılanlara göre bizim cemre’’Kötü yola düştü’))))).

blank

Bugün biraz daha iyi di hava.Öğlen tatilinde Kesk’in düzenlediği yine bir miting vardı.’’4+4+4ile zorunlu eğitimin kademelendirilmesine karşı çocuklarımızın ve öğrencilerimizin geleceğine sahip çıkıyoruz’’ yazıyordu pankartta.

Vaktim olmadığı için fazla bekleyemedim. Neler konuştular bilmiyorum.

Ve bugün de akşam oldu.

Hepinize iyi akşamlar diliyorum.. Kendinize iyi bakın..Başka siz yok unutmayın..

Ve size de sizden başkasının faydası yok…Bunu da bir tarafa yazın.. Sevgiler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

3 Yorum

  1. blank

    senın sıtene girdıgımde sankı sinopa gelıp gıdıyorum masmavıdenızı göruyorum hatta denız kokusu bıle gelıyo burnuma.asıklarda senınle oturup sohbet edıyoruz (yazılarında gızlısın sen yuzunu goruyorum bı guzel sohbet edıyoruz) bence cok guzel hazırlamıssın sıtenı hep takıp edıyorum ablacım buarada budenlı aktıf olman budenlı guzellıkleri paylasan bırı olman benı sasırtıyo ve helalolsun be ne guzelbır ornek dıyorum topluma bızım ınsanlarımız genelde 40 yasına geldımı bayanlarımız hayatttan umarsızca kopuverıyolar elını ayagını cekıyolar yaslılık sendromuna gırıyolar ama nılgun ablama masalllh guzellıkler uretme konusunda bence sınır tanımayan ve ozellıkle ben olmak uzere bırcok bayana ornek olabılecek bır model neyse sinopdan ayrılık vaktıgeldı( yanı sıtenden ayrılam vaktı) sana sonsuz guzellıkler dılıyorum oguzellıklerınıde bızımle paylasman umuduyla hoscakal sevgi hemşire

  2. blank

    Sevgili Sevgi..
    Ne güzel yazmışsın,ne motive edici,sevgi ve beğeni dolu bir yazı yazmışsın.)))Çok mutlu oldum. Teşekkür ediyorum.Allah sağlık verdikçe yazılarıma devam edeceğim.
    Sizler gibi okuyucularım olduktan sonra,yazmam şart oldu.)))Kucak dolusu sevgiler yolluyorum sana.

  3. blank

    Resim kursu İzmir olarak teşekkür ederiz.

    Resim Kursu İzmir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.