T.S.M.MART 2012 KONSERİMİZ…

Nerdeeen başlasaaaaam……………

Günaydıııııııııııın..Tamam yaa biliyorum biliyorum günaydın demenin  zamanı geçti…Ama olsuuun…Ne çıkar, adı üzerinde Güüü  naay  dıııın…Yani gününüz aydıııın….))))

blankblankblankblankblankblankblank

Sanmayın ki Nilgün yeni kalktıda günaydın diyor…Nerdeee…. Saat 8.00 den beri ayaktayım.)))

Önce  resimleri yükledim ,baktım. Sonra ses kaydını yükledim, biraz dün akşamki konserimizi dinledim. Bu arada ne cep telefonum  ne ev telefonum sustu.)))Malum tebrikleri kabul ettim.))))

Ya  arkadaşlar, dün akşam ekibimize nazarlar değdi.Kem gözlemi  bakan  oldu bilmem. Yoksa aç karnına çıkmanın sonuçumu…Veya  topuklu ayakkabılarla 2 saat sabit durmanın mı, tam bilemiyorum tam 3 arkadaşım fenalaştı.((((

Yanımdaki arakadaşım ,program arasında benim başım dönüyor dedi,  kulise gitti, 5 dakika sonrada döndü. Sonra ben şiir okuyorum,  öylede  konsantre olmuşumki ,ağladım ağlayacağım,pat arkada bir gürültü oldu. Tahmin ettim birisi bayıldı diye.Ama şiir okumaya  devam ettim. Etmek durumundaydım yoksa tam bir panik olurdu. Bu arada bayılan arkadaşımızın yakınları ve aramızda bulunan sağlık müdürümüz koştular. Ben okumaya ve sunmaya devam. Tabii bu arada,baktım seyirci merakta,  Sağlık müdürümüz yerine oturun, mikrofondan durumu sordum,herkes iyi sorun yok değincede, salondaki seyircilere aktardım ,merak etmesinler diye. Ardından programımızın sonuna doğru diğer arkadaşımız fenalaştı,ambulans kapıda bekliyormuş, peş peşe 2 arkadaşa serum vermişler.Bu arada başka bir arkadaş daha  fenalaşmış. Arkada diğer arkadaşların koluna girip kendini tutmuş.. Ya  ne oldu bizim gruba. Bir gecede 3 baygınlık. Nazar nazar gibi geliyor bana..

blankblankblankblank

Ben önce hepsine geçmiş olsun diyorum. Veee şöyle tüm grubada büyük bir MAŞALLAH diyorum.ALLAH KEM GÖZLERDEN KORUSUN HEPİMİZİ..

Gelen telefonlardan ve aldığım duyumlardan, konserin,şarkı seçiminin ve yorumların çok güzel  olduğunu öğrendim. Teşekkür ediyorum herkese..Ve katkısı bulunan tüm arkadaşlarıma.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Geçen valilikte bir toplantıdayken,sayın valimiz beni TRT den emekli sunucu sanıyormuş.O toplantıda durumu izah etmiştim.. Dün gece, sayın valimiz bu konuyu açtı.Belediye başkanımızda izah etti.Güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum kendilerine.

Bu arada diksiyon kursuna gidip birde belge alacağim,kayıt oldum. Bakarsınız birgün işime yarar.Ben henüz emekli olduğumun farkında değilim. )))Hala ileride şu işi yapabilirim,şu okulada gidebilirim diye hayallerim var.)))Olsun ama çok güzel değil mi?İnsanın hep hayalleri olmalı hemde büyük. Gerçekleştirebilmek için çalışmalı.Yani en azından ben böyle düşünüyorum.)))

Videolarımız çıktığında sizlere bölüm bölüm yayınlarım inşallah.

Bu arada şiirime fon müziği yapan kemancımız Ömer Karabulut’a  ve viyolonselimiz Nejat Hiçyılmaz’a çok teşekkür ederim. Çok iyidiler.

Konserden sonrada Karainci’ye gidip bir kahve içtik arkadaşlarımızla.Herşey çok güzel oldu..

blankblankblank

Ama amaaaaaaaaaa……O saçımı açmak varya….Aman tanrım tam 15 dakikamı aldı. Başımdan 21 filkete 19 toka çıktı. Düşüne biliyormusunuz. Gelmişsiniz yorgun argın eve  o saçı açmak ölüm geldi vallahi..Dedim al makası kökünden kes.))))Sonrada güldüm.. AH ahhh biz kadınlar güzellik için nelere katlanıyoruz…..Kısacası, kan içer kızılcık şerbeti içtik deriz.))))Bu arada Yeliz’ciğim ,teşekkür ederim saçlarım güzel olmuştu.))Ellerine sağlık.

Ahh biz kadınlar aaaahhh.. İyi ki varız.)))))))))

blankblank

 

Not:Akşamada konser yemeğimiz var. Umarım,çekeceğim o resimleride yarın paylaşırım sizlerle.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.