Anadolu Kavağı…

Bugün kü gezi programımıza Anadolu Kavağı’nı almıştık.Ben zaten her İstanbul’a gelişimde midye yemek için giderdim.Bu defada arkadaşlarımla gittim. Saat 13.30 feribotuyla, karşıya geçtik.

Anadolu Kavağı’da, pek küçük bir yer.Yerli ve yabancı turistlerin ilgi alanı. Oraya gittiğinizde muhakkak balık veya midye kızartması yiyeceksiniz.Zaten feribottan iner inmez etrafınızı lokanta çalışanları, burada yemeğinizi yiğiniz ,size ikramda bulunalım diye kaplıyorlar.

anadolu kavağıanadolu kavagıblankanadolu kavagıanadolu kavagıblankblankblankblankanadolu kavagıblankanadolu kavagıblankblankblankblank

 

İster ekmek arası ,ister restaurantlara giderek yemek ihtiyaçınızı gideriyorsunuz. Bizde bir restaurantta balık yiyelim dedik. Seçimimiz çupra oldu. Yanına midye kızartması ve bolca salata istedik.Sonrada afiyetle yedik. Bu arada bolca diyetisyenimin kulaklarını çınlattım.))))Balık sorun değilde ondan sonra yediğim 2top dondurma diyeti bozdu.7 mayıstada randevumuz var. Allah yardımcım olsun. Ne yapsam, Sinop’a yürüyerek mi gelsem acaba.)))

Daha sonra çevreyi dolaştık, hediye satılan dükkanları gezdik ve 16.30 da da ayrıldık. Hava biraz rüzgarlıydı ama hiç üşütmedi.

İşte böyle…. Yine  bir günü, güzel sonlandırdık. Her günümüz böyle güzel geçer inşallah. Aynı güzellikleri sizler içinde diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.Ve güzel şeyler dileyin,güzel şeyler olsun..İçinizin sevgisi dışınıza vursun…

İyi günler…..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.