Kaç gün oldu yazmayalı???

Şu sıralar koşuşturmadan bir türlü bilgisayarın başına oturamadım…Çok yorgunum çoook…

Bir telaşe bir koşuşturma ,günler hızla geçiyor.

Nisan ayınında sonuna yaklaşıyoruz. Bahar da kendini iyice hissettirmeye başladı.Bazı gençlerin, kısa kollu kıyafetlerle yollarda dolaştığını görüyorum.

Ben, ne mi yaptım şu 2 gündür???

Hele bir düşüneyim…Evet dün Turizm Haftası ‘nın açılış yürüyüşüne katıldım.Meydanda 36.sı kutlananTurizm Haftası etkinliklerinde , Turizm Müdürü, belediye başkanı ve valimiz konuşma yaptılar.

blankblankblankblankblank

Valimizin konuşması sırasında arkada bir karkaşa oldu. Bir de baktık ki tam göbekte, bir taksi adama çarpmış.  Allah ‘tan Sağlık Müdürümüz Osman Bey törendeydi de herzaman ki gibi ilk yardımı o yaptı ve ambulans çağırdı. Bizim konserde de ilk müdahaleyi o yapmıştı.

Etkinliklerde,Telvin Sanat Tiyatrosunun gösterileri vardı ama malesef vaktim kısıtlı olduğu için izleyemedim.

Neden mi kısıtlıydı?Diyetisyenden randevumuz vardı.Yeni diyetisyenimiz Hümeyra Zengin Hanım. Dün muayenehanesine ilk girdiğimde kendisine çok teşekkür ettim.Dedim ki:Günde verdiğiniz 6 meyve için, gece yatarken verdiğiniz 2 bardak ayran için ve bizim saat 23.30 da yatmamızı sağladığınız için size çok çok teşekkür etmek ve öpmek istiyorum dedim.Öptüm de..Sonuçta 1 kilo 800 gramı 2 haftada vermişim. Bunun 1kilo 400gramı yağdan gitmiş. Ve bu rakkamı çok sevdim.)) Şimdi 3 haftada 1,5 kilo vermemizi istedi. Bakalım yine aynı rejime devam edeceğiz. Bu arada yürüyüşte yapıyoruz malum havalarımız şimdilik güzel gidiyor.Ama gerçekten çok rahat bir diyet bize verdiği.Artık canım hiç tatlı çekmiyor. Günde yediğim 6 meyva benim tatlı isteğimi köreltiyor.Bu arada beden kitle indeksinizi hesaplayacağınız bir cetvel asmışlar duvara hemen BKİ hesaplayaveriyorsunuz . Gittiğinizde muhakkak sizde inceleyin.

Perşembe günü İstanbul’a gidiyorum.Yeniden tatlı bir telaşım olacak.))Oğluma yeni bir ev açıyoruz.Onun telaşı ve araştırması içindeyim şimdide. Ne ise bunlar tatlı telaşeler.))

Yatma saatim geldi sizlere iyi geceler diliyorum. Görüşürüz daha burdayım.)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.