Kapıldım Gidiyorum….

GÜNAYDIIIINNN…

Gününüz aydın,kalbiniz sevgi dolu olsun ve güne öyle başlayın.

Ne havanın sisi yağmuru, ne başkalarının boş konuşmaları,kıskançlıkları  sizin kafanızı bulandırmasın.)))

Önce düşünün şöyle bir, sizin ve sevdiklerinizin sağlığı yerindemi? Yerinde mi dediniz?Ozaman herşey tamam demektir.Siz dünyanın en zenginlerinden birisiniz..Ciddi diyorum..Sağlık gibi büyük zenginlik var mıdır?

Güne güzel düşüncelerle başladığınızı umuyorum ve sizlere Sinop’un güneşli havasından sevgilerimi yolluyorum kucak dolusu..Kabul ediniz lütfen.)))

Dün akşam uyku saatim geçmesin diye sadece Pazartesi günümü paylaşmıştım. Dünde  konservatuvara gittim bir ara, işim vardı.Kimi gördüm bilin bakalım?

Utku..Utku meğer 1 haftadır buradaymış. Sohbet ettik,konuştuk. Bu arada Sinop Belediye Konservatuvarının eskilerinden, ama benim dün tanıştığım Selçuk Eren Hocam da geldi.Kendisi Samsun’da müzikle uğraşıyormuş.Onlar udları ,kanunları alıp yan derslikte fasıl yapmaya başladılar. Ben işim olduğundan biraz geç gittim ,bu seferde Utku’yu kaçırdım.)))Ama Selçuk Eren Hocam’la, Nuri karagülle hocam benden kurtulamadılar ve hani o güzel şarkı var ya…

Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına

Ey ufuklar diyorum,yolculuk var yarına…

Ayyy ne kadarda bana uyuyor,yarın yolculuk var biliyorsunuz.)))))Haydi hep beraber bu güzel şarkıyı dinleyip ve söyleyip güne öyle başlayalım mı.?

Selçuk Eren-Nuri Karagülle ile ncabaci

Sevgiler,sevgileeeeeeeeeer, kucak dolusu çiçekler herbirinize…))))))

Kendinize ve hayata gülümseyin…Bakın o zaman herşey daha güzel olacak..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.