Kurtuluş Son Durak…

Dün yine sinema günümüzdü. Malum şu sıralar koşuşturduğumdan, arkadaşlarımda gitmeden birlikte olalım diye dün Ersin’ler deydik.
Harika mantı açmış,çok beceriklidir zaten, sonra da aldık elimize çayımızı, geçtik VCD nin karşısına ‘Kurtuluş Son Durak ‘’ filmini izledik.)))

blank
Vallahi çok beğendim. Bu filimdeki erkekler başlarına geleni hak ettiler ama.))))
Tabii biz, birçok sahneyi gülerek izlesekte, aslında gerçek yönüde çok fazla.
Görüyorsunuz gazetelerin 3. Sayfalarını. Hep şiddet gören kadınlar. Veya vurulup öldürülen kadınlar.Bunlara karşı birlik olunsa ne olur????
Devlette yardım elini uzatsa, aileler çocuklarını sevgi ortamlarında yetiştirse, ebeveynler ,erkek çocuklarına farklı davranmasa, bayanların ekonomik özgürlüğü olsa, sanırım şiddet biraz önlenir.Ama filimde bunu komedi şeklinde işlemişler.
Eziyet eden eşi, sevgiliyi, sırasıyla öldürdüler. Hele 3. Erkeğin başına gelen tamamiyle kazaydı. Bol köpüklü küvette, daha önce ihanet ettiği sevgilisini beklerken (Belçim Bilgin’İ)küvete elektriğe takılı bir alet düşüyor ve adamı elektrik çarpıyor.))))Elektriğe kapılmasa kimbilir belkide bir şekilde kadın öldürecekti.
Birde polis şefi (Yavuz Bingöl) bu şiddet uygulayan adamın arkadaşı ve koruyucusu. Ama kadınlar birlik olunca haklarından geliyorlar..
Hep tanıdığımız artistler var. Ve rollerini çokta güzel yapmışlar.Mete Horoz oğlunun kısa bir rolü vardı.Alkolikti filmde.
Saadet Apartmanında yaşanılan şiddet ve bunlarla karşı, ancak sakinleştirici ilaçlar alarak ayakta durmaya çalışan kadınların, apartmana yeni taşınan psikolog bayanla kaynaştıktan sonra erkeklere karşı yaptıkları mücedeleyi izliyorsunuz.
Bence izleyin . Biz beğendik.
Artık hazırlık zamanı..Abbas bugün yolcu.)))
İstanbul’dan görüşünceye kadar,hoşcakalın..Sevgiler hepinize…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.