Sinop Belediye Başkanımızın Halk Toplantısı…

Kusura bakmayın vallahi ancak vaktim oldu. Bütün gün resim kursun daydım. Tabi öyle oluncada bir çok şeyleri gerçekleştirmem gecikiyor.

Dün saat 14.20 de salondaydık. Malum birde kısacık Akliman Turu yapınca biraz geçiktik. Başkan ekibiyle birlikte Sinop için gerçekleştirdiği projelerini anlatıyordu  gitdiğimizde..

Salon zımba zıp doluydu.Bu sevindirici. Çünkü toplantıya gelen kişiler, bizzat kendi kulaklarıyla duyarak, yapılanları  ve yapacaklarını öğrendiler.

blankblankblank

Güzel bir toplantı gerçekleşti düşüncesindeyim. Saat 15.40 da toplantı bitti. Ve o zaman insanlar dağıldı. Baştan sona başkanın anlattıklarını dinlediler. Hatta malum biliyorsunuz, dün birde Sinop’lu İlizyonist Halit İncedayı’nın da gösterisi vardı. Bizde 1 saat dinler kalkarız diye düşünürken, vallahi konuşması öyle bir sarmış ki,sonuna kadar bekledik. Bu arada , ben de Başkanımızın konuşmasını ara ara kayıt ettim. Toplantıya katılamayanlar veya Sinop dışında olanlar dinlemek ister diye.
Sinop için yaptıkları by Nilgun Cabaci
Termik sanralle ilgili düşünceleri by Nilgun Cabaci

Kabristanla ilgili söyledikleri by Nilgun Cabaci

Başkanımızın Sinop için yapacakları (2) by Nilgun Cabaci
Yapacakları by Nilgun Cabaci

Toplantı sonunda ,halkın sorularını cevapladı.Herhangi bir olumsuzlukta olmadı. Toplantı sonunda süpriz 2 büyük pasta geldi, başkan eşinide yanına aldı ve yardımcıları, CHP İl Başkanı ile birlikte pastayı kestiler.

Şuna dikkat ettim, başkanın eşini her yerde yanına davet etmesi çok hoşuma gidiyor.Bu davranışı, hem eşine, hem de bayanlara saygısını ve değer verdiğini gösteriyor düşüncesindeyim.

Bizlerde pastalarımızı yedik,konuşmaları dinledik ve oradan da saat 17.00 deki Halit İncedayı’yı izlemeye gittik.

Şimdi başkan şunu dedi, şunu yapmış veya şunu yapacakmış diye sizlere yazmıyor ve anlatmıyorum…Ama ne yapıyoruuuuum???? Merak edenler için konuşmasını yayınlıyorum…)))

Bu arada Sinop Belediyesi Hizmet Bülteninde de herşeyi yazmışlar ve görüntülemişler. Geriye  sadece okumak kalıyor..

Haydi iyi geceleer…

Bir arada İlizyonist  Halit İncedayı’nın gösterisini anlatıp videolarını paylaşacağım.

Not:Bugün diyetisyendeydim, bize erken yatmamızı önerdi en geç 23.30da yatın.Çünkü o saatte yağ yakıcı bir hormon salgılıyormuş vücüdumuz.Eğer o saatlerde yatmazsak bu horman çalışmıyormuş.Bu da ne demek oluyor?????????

Nilgun artık 23.30da yataaaaaar.))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgün ablam, biraz açsaydın keşke benim konuşmayı dinleme lüksüm yok biliyorsun..Diyetisyene gelince de Ebru hanım yoktu değil mi? en son gittiğimde başkası vardı da..ayrıldı mı, raporlu mu anlayamadım. öptüm.

  2. blank

    Canım yaaa..Özür dilerim gerçekten,açsam iyi olurdu ama Gül’cüğüm inan şu sıralar çok meşgulüm. Daha pazar günü gittiğim Halit İncedayı’yı yayınlayamadım.
    Ebru Hanım hamile olduğundan artık Hastanede görev yapmıyormuş.Dün biz Hümeyra Hanım’a gittik.Ben de seni çok öpüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.