Barış Manço Çocuk Parkı…

Eee Sinop’a geldim ya artık, ben deki haberlerde Sinop’tan olacak tabii…

Çarşamba günü bir cruise gemisi geldi. Limanımızda büyük bir ihtişamla demir attı.Ahh ahh gemiyi görüncede cruise gezilerim aklıma geldi ,özleyiverdim birden.(((

blankblankblankblankblankblankblankblank

Bugün de arkadaşlarımla Karainci’de buluştuk. Yağmur ara ara çisilesede yinede Barış Manço Çocuk Parkında ki etkinliği etkileyemedi. Oyun alanının zemini ve oyun takımları yenilenmiş. Nasıl kalabalıktı göreceksiniz. Yüzlerce çocuk ve palyoçolarla resim çektiriyor,oyun oynuyorlardı. Bu arada belediyemiz,çocuklara balon,bayrak ve dondurma dağıttı.)))Onlarda ki mutluluğu görünce içimden çocuk olmak geldi birden.Hele birde 3 kafadar, bir ağaça çıkıp sanki çimenlerin üzerinde oturup yatıyormuş gibi görünce ,iyice imrendim onlara.

Bu arada Sinop’umuzda ben görmeyeli gelişmeler olmuş. İstanbulda ki gibi elektrik direklerine çiçeklikler konmuş. Birde Uğur Mumcu Meydanındaki göbeğe koymuşlar. Hoşuma gitti. Yaz geliyor malum..Yaz demek, yerli ve yabancı turist demek..Ve hepimize düşen görevler olacak bu arada. Hem vatandaş olarak, hem Sinop’lu olarak. İlk aklıma geliverende çöplerin dışarı çıkarılış saatleri oluyor tabii.Birde şu çekirdek kabuklarını yollara atmasak ne iyi olur. Bir türlü alışkanlık haline getiremedik,şu kabukları bir başka külahta tutup atmayı.(((Biz yetişkinler buna dikkat edelim ki,çocuklarımızada örnek olalım ama değil mi?

Bugün iskelede 2 direk dikkatimi çekti ama yakınına gidip bakacak vaktim yoktu. Ne idi acaba o direkler.?Ne ise öğreniriz yakında.

Birde  Valilik önününe Sağlık Bakanlığının bir tırı park etmiş,vatandaşlar kan veriyorlardı. Yarında kan almaya devam edeceklermiş. Kan vermeyi düşünürseniz bir ziyaret edin meydanı.

Ben şimdilik iyi akşamlar dileyeyim sizlere.Kendinize iyi bakın. Şimdiden güzel pazarlar…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.