Hande Akın & Bhanu Foxley….

Dün resim sergisinden bahsetmiştim,şimdi de dün akşam üzeri katıldığım seminerden bahsetmek istiyorum.

Hande Akın. Biliyorsunuz daha öncede web sayfama konuk olmuş,yaşam koçluğu hakında bizi bilgilendirmişti.Hatırlamanız için linki tekrar yayınlıyorum.

https://nilguncabaci.com/2011/02/hande-akin-yasam-kocu/

Daha sonra yine sanal ortamda görüşmelerimiz devam etti. Ve dün de daha önceden bana bildirdiği Bhanu Foxley’in vereceği ‘Duygusal Kinesiloji’ seminerine katıldım.

blankblankblank

Hande Akın,çok tatlı,sempatik,cana yakın bir bayan.Bhanu Foxley’de güzel gülüşü ve sevimli yaklaşımıyla çok etkiledi beni.İngilizce konuştuk ama Kinesiyoloji olunca konu, çok yabancı terimler olduğu için ve dikkat dağıtmamak içinde fazla soru soramadım seminerde. Katılanların hepsi iyi İngilizce biliyordu.

Çok ilginç  bir teste tabii tuttu bizi önce.Sağ elimizin baş parmağını ve işaret parmağımızı halka şeklinde biribirine kilitledik.Bir eliyle boynumuzdan aşağıya şöyle birşey itiyormuş gibi yaptı ve ismimizi sordu, cevabımızı doğru verdiğimizde parmaklarımız açılmadı birbirinden ,fakat sorduğu sorunun cevabını yalnış verdiğimizde parmaklarımızı gayet rahat birbirinden ayırdı Bhanu.

Şimdi sizlere Hande Akın ve Bhanu Foxley’in katıldığı bir tv programından kesit yayınlayacağım izlemenizi öneririm.


TV EM Selince Programı 19 Mart 2012
Seminer bittikten sonra ben de kendimde ki rahatsızlıklardan bahsettim,mesela yaşlanmaktan korktuğumu söyledim,sonra birden fazla işle meşgulüm ,yapmak zorunda değilim ama yapmaya calışıyorum ve bu beni strese sokuyor dedim. Benim de kendisinden destek almamı söyledi.Sinop’a döneceğim değincede Skype’den devam edebiliriz dedi. Aslında sorduğu sorulardan kendisinden çok faydalanacağımı  anladım. Şimdilik  önerdiği kitapları okuyacağım.

Bu kitapları sizlerlede paylaşmak istiyorum.

1.Sevginin Saklı Sİmetrisi-Bert Hellinger

2.Geçmişin Hipnozunu bozmak-Dr. Bülent Uran

3.Kuantum Sıçrama-R.Şanal

4.Rezonans Kanunu-Pierre Franckh

5.4 antlaşma-Don Mıquel Ruiz

6.Düşünce Güçüyle Tedavi-Lurs L. Hay

Ve Osho’nun cep kitapları..

Henüz almadım bu kitapları hafta sonu İstinye Park’ta araştırıp alacağım.

Fakat Hande’nin ofisinde ilgi alanıma giren ‘Ve Gittik’(Serap Teğmen) kitabı dikkatimi çekti,onu aldım. İlk fırsatta okuyup sizlerle paylaşacağım.

Kitapta 13 kadının yaşamlarına ara vererek Hindistan’a yaptıkları yolculuğu anlatıyor.Ve aynı zamanda bu içsel bir yolculuk diyor,kitabın arka yüzünde. Bu yolculukta Hande Akın’da var. Çok merak ediyorum nasıl bir yolculuk olduğunu. İlk fırsatta okuyacağım.Şu anda 3 kitap birden okuyorum. Zamanım fazla yok, bazılarını İstanbul’da okuyup bırakacağım, umarım bitirebilirim.

Bu arada, http://www.handeakin.com/ bu siteyi inceleyin. Kendinizdeki eksiklikleri fark etmenizi sağlayacak ve kendinize Ben Zamanı ayırmak için, eminim Hande Akın’la iletişime geceçeksinizdir.

İstanbul’dan sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.