Muazzez Ersoy-Halil Karaduman…

Dün İstanbul’dan geldim,bu günde  Sinop’tan iyi günler, iyi kandiller diliyorum sizlere.

Şaka bir tarafa artık İstanbul’lu olacaktım neredeyse.)))

blankblankblankblankblankblank

Bugün Sakarya Caddesinde yürürken birden Sinop gözümde minicik göründü.)))Ama memleketimi,evimi ailemi,arkadaşlarımı çok özlemişim.

Ne ise size önce, İstanbul’da ki son gecemden bahsetmek istiyorum. Son gece TRT Müzik kanalında yayınlanan Muazzez Ersoy konserine gittik. TRT’nin bir minibüsü Sarıyer’e gelip, oranın muziki cemiyetinden konsere katılmak isteyenleri aldı. Ablamda koroda olduğu için bizde gittik.Çekim salonu tahminimden daha büyüktü tavanda bir sürü aletler asılıydı. Ve salon doluydu. Program her zamanki gibi saat 21.30da başladı. Muazzez Ersoy çıtıpıtı bir bayan,şefleri ve aynı zamanda kanuncusu olan Halil Karaduman’ında hayranları okadar çok ki. Birde adamı Muazzez Ersoy’dan kıskanıyorlar.))) Size çok yakın şarkı okuyor,hep yanınızda diye bayanlar sitem etti Halil Karaduman’a, o da tamam tamam araya artık perde koyacağım dedi.))

Muazzez Ersoy ve Halil Karaduman’ın seslendirdiği şarkılarla, Müzik şöleni çok güzeldi. Geceye konuk sanatçı Emre katıldı. Soyadını hatırlayamadım şimdi. Yeni albümü haftaya piayasaya çıkıyormuş. Bazı türkülerini CD den okudu, çok yüksekti sesi,fazla keyif almadım.Program saat 23.00 de bitti ve sonrada araba bizleri evlerimize bıraktı. Popstar Alaturkadan sonra katıldığım ilk canlıTv programıydı. Burada da yine seyirciyi yönlendiren bir bey vardı, haydi alkış diyor alkışlanıyorlar,Muazzez,Muazzez  diyor, bağırılıyor gibi.Değişik bir gece oldu benim için,hem de Muazzez Ersoy’la, Halil Karaduman’ı canlı izleme şansım oldu .

Salı günüde Sinop’a döndüm. Secure Drive’ı kullanıyorum, hava alanına giderken çok da memnunum. Ama nedense iki seferdir araba vaktinden,çok erken geliyor . Bana, siz işinizi yapın biz bekleriz diyorlar ama, araba kapıda beklerkende ben evde oturamıyorum. Dolayısıyla havaalanına geldiğimde saat 12.30du.2 saat beklemek durumunda kaldım. Allah’tan,yanıma enteresan bir kitap almıştım,zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım vallahi.Size kitabı bitirdiğimde geniş bir şekilde anlatmak istiyorum.

Ve şimdi Sinop’ta yım.Günlüğüme artık Sinop’tan devam edeceğim..

Hepinizin kandilini tekrar kutluyor,iyi günler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

5 Yorum

  1. blank

    HOŞGELDİNNNNN 🙂 KİSS YOU.

  2. blank

    Ayy bu Sinoplular hep gezmeci mi:)))))

    Afferin Nilgün ne güzel anılarla yaşantılarla dönmüşsün, hayatı zamanı yaşamak böyle işte..
    Buradayız, görüşürüz..sevgiler.

  3. blank

    Siz de hoş geldiniz.))) Sevgiyle öpüyorum,görüşürüz.

  4. blank

    Ne guzel bende gormek isterdim,Muzo yu ve Halil i. Evet muzo sarki okurken Halile cok yakin okuyo. Ama ben begeniyorum onun bu tavrini 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.