Düğünler, düğünleeeer….

Malum yaz geldi,20 temmuzda da ramazan başlayacağı için,düğünler bu tarihten önce yapılmaya başladı.Ve inanın hemen hemen her gecede bir düğün var. 3 gece düğündeydik, Salı gecesi de var.

Cuma günü biliyorsunuz Gözde’nin kına gecesindeydik, sonra bir akrabamın torununun sünnet düğünü vardı oraya katıldık. Dün akşamda Gözde’ciğim evlendi,onun nikah törenindeydik.

Salona girdiğimizde nikaha yetişemedik diye düşünmüştük ama,meğer nikah memuruda geçikmiş,sanırım çok evlenen varmış o gece.

gözde-erginblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Gözde ve Ergin’nin nikahını , belediye başkanımız Baki Bey  kıydı. Nikah ve ardından kokteyl vardı. Nasıl kalabalıktı Vira Otel sizlere anlatamam. Çok enteresan gelecek ama kalabalıktan kimseyi göremedim.))))Bir nikah törenini videoya çektim , sonrada tarasa çıktım sıcaktan.İki tarafta Sinop’un tanınmış aileleri olunca,salonda tıklım tıklım oluyor. Hava deseniz çok sıcak,bazıları özellikle erkekler takım elbiselerini çıkarıp daha rahat kıyafet giydiler.

Gözde’nin nikahı ile ncabaci

nikah töreni ile ncabaci

Sonra dans etmişler,pasta kesilmiş, ama kalabalıktan ve sıcaktan salona giremediğim için görüntü alamadım. Sonrada takı faslı başladı.

Havai fişek gösterisinin ardından da,güzel gelinle, yakışıklı damadı tebrik edip ayrıldık.

Evlenenlere ömür boyu mutluluk diliyorum.Adet olduğu gibi,Allah bir yastıkda kocatsın ..Yüzleri hep gülsün inşallah..

Bu arada akrabamın torunu MERT’in  sünnetide çok güzeldi.Pek şekerdi, hele o koltuğunda oturup etrafa ciddi ciddi bakması yok mu?Pek şekerdi pek.)))Onunda inşallah damatlığını gösterir bize Allah. Sağlık sıhhat içinde..

blankblankblankblankblankblankblank

Artık bugünü anlatamayacağım,çok yorgunum çoook. Ve bir o kadarda uykum var.)))Sizlere iyi geceler…))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Derya & Burak….

Çok sevgili arkadaşlarımdan biri olan Nurgül’ün kızı Derya, dün akşam evlendi.Biz de liseden arkadaşlarımızla oradaydık. …

Yorum

  1. blank

    Maşallah, ne kadar yakışmışlar ya.. Allah mutlu etsin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.