Dostlarla birlikte…Pazar Sefası..

Dün pazardı. Havada güzeldi . Bizde dostlarımızla birlikte bir Pazar sefası yaptık. Hele Sarp ve Ilgaz’ın oluşu güne ayrı bir renk kattı.)))

Ilgaz kaptan olmak niyetinde, ona kalsa tekneyi kullanmak istiyor,anahtarınıda kendi taşıyacakmış.)))Ne ise bütün gün dil dökerek,kendisine ancak yedek anahtarı verebileceğimizi söyledik.)))

blankblankblankblankblanksinopta yalı kahvesisinop dalgakıran

Bol bol yüzdük Sarp’la. Öyle güzel yüzüyor ki, ders aldığı hocası çok hızlı yüzüyorsun arkadaşlarından diye, paletini n ucunu keserek küçültmüş. Tekneyi kıyıdan uzağa demirleyip bizde bol bol sahile yüzdük. Haydi biz Sarp’la yüzdükde, ya o Ufaklığa(Ilgaz 4 yaşında) ne demeli.))))Ya boyuna borsuna bakmadan, kolunda kolluklar ,ayağında palet, gözünde gözlük, bizimle sahile yüzmedimi. Ama göreceksiniz birde dişler birbirine vuruyor, yoook ben üşümedim ki diyor.)))

Çok şekerlerdi yaaa.)))

Dün herşey güzeldi, güzeldi de…Ben bir hata yaptım.(((Deniz altında biraz fotoğraf çekeyim derken kılıfın klibini tam kapatmamışım, içine su girmiş ve dolayısıyla fotoğraf makinam çalışmıyor.(((Bugün bir kaç fotoğrafçıya sordum, Sinop’ta Canon servisi yokmuş, Samsun veya İstanbul’a yollayın dediler. Ama tamiride semeriyle seksene gelir diye düşünüyorum. Yeni alayım dedim, Teknosada Fuji marka beğendim, ama daha karar veremedim. Ne ise esas büyük olan fotoğraf makinam çalışıyorda ondan biraz rahatım. Bu arada 2 önceki Samsung Marka fotoğraf makinamıda çıkardım,ondada batarya sorunu var sanıyorum. Yeni batarya sipariş vereceğim, başka fotoğraf makinası almadan.Bir dikkatsizlik ,işte makinayı kullanılmaz hale getirdi. Ne ise cana gelmesin.

Ayy  cana gelmesin değince…Vallahi görünmez kaza diye buna denir diyeceğim. Ama ben göre göre bile bile yaptım yine. Cep telefonuna takılan o renkli avizeler varya, masanın üstünde duruyordu boşta, üstünde de birşeyler doldurmuşum, alayım diye çektim, çekiş o çekiş, ucunun sivri kablosu gözümün 3mm altına çarptı,iyi ki gözüm çıkmadı vallahi.(((Şişmesin diye yarım saattir buz tutuyorum. Umarım şişmez ve morarmaz.

Verilmiş sadakam varmış. Aslında güzel düşünmemim ve herkes için iyi düşünmemim mükafatı bunlar. Allah koruyor bir şekilde.

Bugünde ne sıcak işlerim çoktu dışarıda denize gidemedim. Sıcak bir yaz bizi bekliyor sanıyorum.

Ben sizlere ılıman günler dileyerek yazımı bitiriyorum. Kendinize dikkat edin…Hoşçakalın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.