H…….Ö…..

Nasılsınız bakalım,keyifler nasıl? Umarım iyisinizdir?Ben mi nasılım?Allah’a şükür iyi diyelim iyi olalım.

Dün çok güzel ve değişik bir yere yüzmeye gittik. Sinop çevresinde bir yer. Oraya H….. Ö…….. diyorlarmış. İsminin tamamını yazmayacağıma dair arkadaşlarıma söz verdim,kusura bakmayın.((((

Ama gerçekten çok güzeldi pırıl pırıl suyu vardı. Biraz kayalıktı ama bizim için sorun olmadı. Birde dün deniz suyu sıcaklığı burada vallahi 22 -23 dü sanki.1,5 saat yüzmüşüz. Manzarada çok güzeldi.

blankblankblank

Henüz birileri tarafından fazla keşfedilmeyen bir yer.Bizden başkada kimsecikler yoktu.

Bugün hava kapalı ara ara yağmur atıştırıyor. Bu durumdan hiç şikayetim yok.

Akşamda yine düğün vardı bir akrabanın. Ufak fotoğraf makinama deniz suyu kaçırdığımdan çalışmıyordu biliyorsunuz, büyüğünüde taşımak istemedim. Onun için resim yok busefer.Dün yine fotoğraf makinası araştırdım . Çok uygun fiyata bir Canon buldum. Ama 2010 modelmiş, bozulan 2009 modeldi. Oğlum biraz araştıralımda 2012 model al dedi. Bakalım artık ne model alacağım..???

Makina ve bilgisayar o kadar hayatıma girmiş ki, onlarsız olmuyor. Büyüğüde her yere taşımak zor oluyor,dolayısıyla birtane daha almam elzem oldu. Sizin bir öneriniz olursa bana yazın lütfen,çok sevinirim.

Bu akşam da Kadın Platformu, Yaşlılar Evi’nin bahçesinde sinema günleri düzenlemiş, saat 20.00 de başlayacakmış. Filmin adı, 4 ay,3 hafta,2 gün.

İlginizi çekerse izlemeye gidin derim. Umarım hava yağmazda izleriz.

Haydi şimdilik bana müsade. Kendinize iyi bakın, sağlıçakla kalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.