Kına Gecesi….

Daha çocukluklarını bildiğiniz,mini minnacık çocuklar,ne zaman oluyorda büyüyor,serpiliyor ve evliliğe adım atıyorlar…..

Demek,’’ yıllar su gibi geçdi’’ dememiz ondan.Gerçektende su gibi geçiyor yıllar…

Bazen hüzünlü, bazen neşe dolu,bazen üzücü,  bazende mutluluktan ayakların yerden kesildiği, su gibi akıp giden yıllar…

İşte çocukluğunu bildiğim, anne ve babasını çok sevdiğim, arkadaşımın kızı Gözde’nin kına gecesi vardı Diyojen’de dün akşam.

Bir biblo kadar güzel, bir kristal kadar narindi..Duruşu,zerafeti,konuşmasıyla ne tatlıydı dün akşam yine.

gözdenin kına gecesikına gecesikına gecesiblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bekarlığa vedaydı kına gecesi. Hani hep derizya hem ağlarım hem giderim diye..Nedendir bilmem ne zaman ‘Yüksek yüksek tepelere ,ev kurmasınlar, Arşı arşı memlekete kız vermesinler’ türküsünü duysam içim burulur,gözlerim dolar.

Gözde’nin kına gecesi.. ile ncabaci

Kolay değildir anneler babalar için bu türkü. Ama her gelin, hem mutluluk, hem de bir hüzün yaşar bu ezgide. Bir yandan çocukluğunun geçtiği evden ayrılmak, diğer yandan, çok sevdiğin hayat arkadaşınla aynı evi paylaşmak.

Ama ne şanslı ki annesiyle aynı memlekette olacak,ne mutlu onlara.))

Hepinizi seviyorum güzel insanlar. Dün akşamki yüzünüzdeki mutluluk bir ömür boyu sürsün. Her zaman sevgi ve saygı içinde geçen güzel sağlıklı bir yaşantınız olsun.

Gamze’ciğimde pek güzeldi dün akşam. Yüzü güldü bütün gece. Nasıl mutlu olmasın canı gibi sevdiği ablasının kına gecesiydi.)))

Yine sevdiğim birçok arkadaşım vardı gecede. Tanıdıklarım ,tanımadıklarım, bende birçok resim çektim,bu geceyi unutmamak  adına.

Gözde’ye ömür boyu mutluluklar diliyor,diğer bekarlara bol şans diliyorum.))))

İyi ki varsınız.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Derya & Burak….

Çok sevgili arkadaşlarımdan biri olan Nurgül’ün kızı Derya, dün akşam evlendi.Biz de liseden arkadaşlarımızla oradaydık. …

4 Yorum

  1. blank

    Aa İlhami abi nin kızı Gözde’ymiş. Demek evleniyor ve ben bihaberim maalesef, senden öğrendim. Bende Gözde’ye ömür boyu mutluluklar diliyorum. Sevgiler.

  2. blank
    uzaklardaki arkadasin

    Merhaba canim,
    benimde tanidigim yuzler var. SSK da calistigim arkadasim Hulya Gundogdu vede bizim burdaki sinoplularda ordallar,, aaa..

    damat kim?

  3. blank

    Hülya’nın yeğeni damat. Yani Ömer Gündoğdu’nun oğlu Ergin.

  4. blank
    uzaklardaki arkadasin

    cok sagol canim.
    evet dugunde gordum hepsini o zaman anladim.
    ne guzel bir an Allah mutlu kilsin onlari.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.