Faaliyetler Devam Ediyor…

Konserimiz bitti ama, bu arada daha birçok etkinlikler devam ediyor.

Öncelikle arkadaşlarımızın, geçmiş doğum günlerini kutladık. Bu sene maşallah hepimiz bir yerlerde olunca 5 arkadaş bir araya gelip doğum günlerimizi kutlayamamıştık. En nihayet geçen akşam güzel bir pasta alıp, aramızda kutladık. Her iki arkadaşıma da sağlıklı, güzel yıllar diliyorum. İyi ki varsınız..

blankblankblank

Havalarımız günlük güneşlik. Bu sene Haziran ayı güzel geçiyor. Geçen seneyi düşünüyorum da 20 sine kadar balkonda yemek yiyememiştik soğuktan. Demek ki bu sene deniz sezonunu erken açacağız. Hatta birkaç arkadaşım sezonu açmış bile. Ben şu sunuculuk işlerimi bitireyim, ondan sonra yüzmeye başlarım. Ne olur ne olmaz, sorumluluğum var.

Geçen Perşembe günü, yine Cruise gemisi gelmişti iskeleye. Büyük bir ihtişamla demirli duruyordu. Kocaman geldi önce gözüme, saydım 8 katmış. Biz Amerika’dayken 14 katlısına binmiştik.)))Sizlere kesinlikle gemi turlarını öneririm, çok rahat ve çok eğlenceli oluyor.

blankblank

Dün sabah son kez resim kursuna gidip tablomu bitirdim. Orman resmimde bitti. Ama daha evde, 2  resmim yarım duruyor. Artık bu yaz vakit buldukça boyarım.

Dün öğleden sonrada Liseli arkadaşlarımla buluştuk. Bu sefer bazı sebeplerden görüşmemiz uzamıştı, dün hasret giderdik.

blank

Yine dün akşam, Sinop Kültür,Sanat ve Müziki Derneği’nin T.S.M. Konseri vardı, oraya gittik.  Değişik solistler vardı. Güzel bir bahar konseri oldu, emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Son bölümde çıkan genç bir ses çok hoşuma gitti. Lale Devrini söyledi. Erkek genç seslerden Berkhan Erkılıç ve o genç kızımız gelecek vaat ediyorlar.

blankblankblankblank

sema koç ile ncabaci

Bu arada konsere giderken meydanda gösteri yapıyordu bir grup insan. Ne diye hemen yaklaştım. Sanıyorum TESK’in düzenlediği’ Kürtaja Hayır’  gösteriymiş. 4 genç gösteri yapıyor ,birçok bayanda pankart taşıyordu.

blankblank


sanatsal gösteri ile  ncabaci
Kürtaj, tabiki bir canı katletmek,normalde asla düşünmem, ama mecbur kalındığında yapılmalı diye düşünüyorum. Allah korusun tecavüze uğramış bir bayanın ,istemediği birinden doğuracağı çocuğun ne kendisine, ne çocuğa, nede topluma faydası olur.((((((Yine bilgisizliğin ,cehaletin sonuçunda olan birçok çocuğu, doğmadan öldüreceğine, insanları bilinçlendirmek çok daha iyi değil mi?Her konuda kadın da erkekde aydınlatılmalı.Bir taraf korunmuyorsa, öbür taraf tedbirini almalı.Bunun  eğitimi içinde herşey yapılmalı. Gerekirse ders olarak okutulmalı.

Mutlu çocuk,huzurlu dünya demektir.İstenmeden doğurulan (özellikle tecavüz)çocuklar, sevgisiz büyüyeceği için, huzuruda bozabilirler,potansiyel suçluda olabilirler.Bunun içinde Kürtajın yapılmasında fayda var. Birde kendi olanaklarıyla çocuktan kurtulmak isteyen bayanlar olacaktır ki, bu da onların hayatına mal olacak veya özürlü çocukların doğmasına sebep olacakdır diye düşünüyorum.

 

İşte böyle yine haberler çok birikmiş,hepsini birden yazdım bende. Mutlu,huzurlu,sevgi dolu çocukların doldurduğu bir dünyada yaşamamız dileği ile… Hepinize güzel hafta sonları diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.