YILSONU VE VEDA (KARNE ZAMANI)Sessizliğin Sesi

Bir eğitim-öğretim yılı daha geride kaldı.. Zamanında karne heyecanını bizler yaşıyorduk, şimdi de çocuklarımızla birlikte tekrar o heyecanı yaşıyoruz.

Büyük oğlum Atilla 11 yaşında, bu yıl 5.sınıfı bitirdi..

blankblankblankblank

Yılsonu programı olarak Şiir Dinletisi hazırlamışlar, bir hafta önce İl Kültür Merkezi salonunda yapılan bu etkinliğe öğretmenimiz, sınıf anneleri ve yardımcı olanlar çok güzel bir dekor hazırlamıştı.. O güne dek gördüğüm en güzel dekorlardandı diyebilirim. Tavanda gökkuşağı renkleriyle tüller, çiçeklerle süslü sahne, ahşap iskemleler ve çocuklarımızın gözleri ve isimleriyle donatılmış bir pano.. Süperdi. Hele o küçüklerin okuduğu şiirler.. Oğlum Ahmet Muhip Dranas’ın “Fahriye abla”sını okudu. Şiir okunurken projeksiyon ile sunulan gösterim çok etkileyiciydi. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.

Şiirlerden önce de çocuklarımızın eski sınıf fotoğraflarını izlerken çok duygulandım, ne çabuk geçti zaman? Büyüdüler dedim kendi kendime..

Kendi anaokulu öğretmenim Nuriye Akalın’da misafirler arasındaydı. Her zamanki gibi güzel ve zarifti.

Ve önceki günlerde bir veda partisi ile çocuklar gönüllerince eğlendiler. Aynı sıraları paylaşan, acısı-tatlısıyla geçen 5 yıl sonunda mezun olan oğlum ve sevgili arkadaşlarının yeni eğitim/öğretim aşamalarında da başarılı ve mutlu olmalarını diliyorum.

Değerli öğretmenimiz Bilgi AY,  çocuklarımızı en iyi ve güzel şekilde yetiştirmeyi ilke edinerek çalıştı, büyük emekler verdi. ona ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz bir-iki çocukla başetmeye çalışırken o 5 yıl boyunca 40’a yakın çocukla uğraştı, çocuklarımız gurur duyulacak yerlere geldiğinde ve bir şeyler başardığında eminim ki o da en az bizler kadar sevinecektir. Bilgi hanım, senin gibi bir öğretmenimiz olduğu için mutluyum, yolunuz hep açık olsun.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın karne aldığı ve uzun bir yaz tatiline girdiği bu günlerde hepsine güzel bir tatil dileğiyle..

 Gül Ustabaş Genç

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

KİTAPLAR VE KÜTÜPHANE….Sessizliğin Sesi

 Sevgili arkadaşlarım; İnanın düzenli yazmak istiyorum ama, bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum.. Telefon her işimizi …

4 Yorum

  1. blank

    Ailecek çocuklarınızla sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum. Fotoğraflar çok sıcacık, içimi ısıttı.

  2. blank

    Teşekkür ederim hocam..

  3. blank
    Arzu Dilek Güler

    İnşaallah güzel bir tatil geçirir tüm çocuklarımız. Tatil deyince sinop geliyor benim çocukların hatırına. Çok güzel günlerimiz oldu.

  4. blank

    İnşallah Arzu’cum.. ben burdayım beklerim Sinop’a. Seviyorlarsa hiç çekinme getir yine.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.