Sayın Valim,Sayın Belediye Başkanım……

Sayın Valim ve Sayın Belediye Başkanım diye başlayacaktım programımıza,ama maalesef valimiz bu defa ve ilk defa konserimize katılamadı.Sanıyorum konukları varmış.((Ne ise bir da ki sefere diyelim bizde. Eğer gelseydi kendisine süprizimiz vardı.Bundan önceki bir konserde, Orhan Gençebay şarkılarını çok sevdiğinden bahsetmişti,bizde kendisine süpriz yapıp ,Orhan Gencebay’dan Akşam Güneşi şarkısını almıştık programımıza ,ama maalesef dinleyemedi.Ne ise sağlık olsun,gönüller bir olsun.   Biz gıyabında kendisine armağan ettik bu şarkıyı nasıl olsa.)))

Eveeet. Gelelim dün geceki konserimize…Tek kelimeyle süperdi.Bakın bunlar benim sözlerim değil,arkadaşlarımın ve çevremden aldığım duyumları yazıyorum sizlere.Ben şunu söyleyebilirim, salonda çok pozitif bir enerji vardı.Bütün konuklarımız mutlu,güleryüzlüydü. Ve şarkılarımızın neredeyse tamamına katıldılar. Tabii onlardan bizde pozitif enerji alınca,bizde ki çoşkuda arttı.Neşe dolu,hareketli ve bereketli(yağmur vardı)bir gece yaşadık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma , sevgili sefimize, sazendelerimize,korist ve solistlerimize ve kendime de çok teşekkür ederim.))))))Birlikte iyi iş yaptık.))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Ve bu arada, birde aramızda olmasından büyük mutluluk duyduğumuz medarı iftarımız olan, Selahattin Gökdağ Başkanımızda, Huysuz ve Tatlı kadını söyleyerek gecemize renk kattı. Bakın burdan açıkca yazıyorum ,diğer grupda olan Nurşen Teyzemi hep kıskanırdım, keşke bizim grupta olsa diye,ama şimdi Selahattin Başkanım bizim grubumuza gelip şarkıda söyleyince kıskançlığım gitti.))))İyi ki varsınız Sevgili Nurşen Teyze’ciğim ve Selahattin Başkanım.

Daha haberlerim bitmedi. Bu akşam Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül, hepimize tüm korist ve sazendelere hediye dağıttı. Konservatuvar tarihimde ilk kez karşılaştım.(15yıldır)Ve hepimiz çok mutlu olduk. Bayanlara ipek bir fular, beylerede kravat vermiş. Buradan teşekkür ederiz kendilerine.Hatırlanmak güzel. Birde benden, diğer konserlerimizde daha fazla şiir dinlemek istediğini söyledi. Dün gece okuduğum şiirden çok etkilenmişler. Ben de çok şaşırdım.Çünkü konser diye, özellikle kısa şiir seçmeyi tercih ederken, başkanımızın birden fazla şiir dinlemek istediğini belirtmesi beni mutlu etti ve şaşırttı.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

İşte böyle sevgili okuyucularım. Görevimin biri bitti. Biri dedim dikkatinizi çekerim.

Çünkü haftaya Perşembe(14.haziran)Halk Eğitim Merkezinin segi açılışı var ve sunucu benim. O nu hayırlısıyla atlatırız da, bunun yanında sergiye yetişsin diye canla başla orman resmimi bitirmeye çalışıyorum. Yani anlayacağınız yarın okullar tatil oluyor ama, ben bir süre daha tatile giremeyeceğim galiba.)))

Şimdilik bu kadar diyeyim…Çünkü bana kalsa ooooo daha neler anlatırdım sizlere.))

Aydın Havası yapıyorum ve sizi resimlerle başbaşa bırakıyoruuuuum…

Bu konserimizi kaçıranlar için ileri ki günlerde konser videomuzu yayınlayacağım..Sevgileeeer.)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

2 Yorum

  1. blank

    Konservatuvarın çalışmalarını kutluyorum, çalışmalarının da başarılarını diliyorum. Sanata ve Sinop’a verdiğiniz özen için de size teşekkür ediyorum.saygılarımla Nilgün hanım

  2. blank

    Çok teşekkürler Feyza Hanım. Sevgiler.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.