Heykel..

Dün akşam Kültür müdürlüğünde Azeri Devlet Sanatçılarının oynadığı +18 bir tiyatroya gittik.Oyunun adı Heykel ‘di. Malesef duyurulmadığı için sanırım çok az kişi vardı.

5 oyuncu rol almıştı tiyatroda.Başrol oyuncusu bayan ve sevgilisi çok iyiydiler.Diğer oyuncularda çok iyiydi. Lola çok güzel dans etti.Antoni’de öyle.Toti’nin şarhoşluğu ve makyajı çok iyiydi.))  +18 olduğundan mıdır bilmem, bazı seyirciler terk etti salonu. Biz sonuna kadar büyük bir ilgiyle izledik.Birbirlerini aldatan 2çiftin hikayesiydi. Daha sonrada her ikiside kendi eşlerine döndüler.Dans figürleri çok güzel ve erotikti. Ben sanatsal yönden düşündüğüm için yadırgamadım. Malum Hande Ataizi’de,Cihan Ünal’la tiyatroda canlı öpüşmüştü.

Gündüzde çocuklara çocuk tiyatrosu varmış, bilmiyorum ona ilgi nasıldı.

Keşke duyurulsaydıda daha çok kişi izlemeye gelseydi.Azerice konuştular. Bazen anlamamız zor oldu ama, yinede konuya vakıf olduk.

Sizlere resimleri ve dans videolarınıda yayınlamak isterdim ama fotograf makinam yanımda değil şu anda.Sanırım görüntüleri ancak 1-2 gün içinde yayınlayabilirim.Çünkü 2gün kadar internetim olmayacak.

Ha bu arada bakarsınız yazamam şimdiden söyleyeyim. Çarşamba günü yani 6 Haziranda ,Halk Eğitim Merkezinde Bahar Konserimiz var, bekleriz.

Şarkılarımızdan fal tutarsınız, bakarsınız sizi seviyor çıkar.))))))))

İyi akşamlar…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.