Zinos….

Zinos ,Martı demekmiş,Trabzon’da.Aycan dedi bugün.Şimdi Zinos nerden mi çıktı derseniz,hemen anlatayım.

Malum önümüzdeki  hafta resim kursumuz sona erecek,tatile giriyoruz. Bu sabahta resim kursu arakadaşlarımla birlikte,Zinos’a kahvaltıya gittik.Sahibesi Sezer Hanım’da bizim sınıftaydı ve bugün de bizi Zinos’un bahçesinde pek güzel ağırladı.

Güle oynaya kahvaltımızı yaptık,bol bol resimler çektik.Deniz kenarına indik,havada malum çok güzeldi.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Nilgün Hocam ile  ncabaci
Daha sonrada şarkılar söyledik. Bizim sınıfta Sinop’ta bulunan müziki cemiyetlerinin her birinden arkadaşlar var, anlayacağınız aramızda birçok solist var yani.)))Eee öylede olunca şarkılar birbiri ardısıra geldi.Hele Nurşen Teyzem yokmu????Süper yaaa süper..Hani bir şarkı vardı. Süpeeeer Babaanne diye ama o anneanne. Birbirinden güzel torunları var.

Bugün Nurşen Teyzemde solo şarkılar söyledi,birkez daha hayran bıraktı bizi kendisine. Umarım o yaşa gelince ben de ona benzerim.)))


Nurşen Sarabil ile ncabaci

aycan aslan resim kursu arkadaşlarımızla ile ncabaci

sabiha koldere cengiz ile ncabaci

Havva Mete Özerol ile ncabaci

Sezer Hanım ile ncabaci
Bugün anlayacağınız okul yıllarında çıktığımız pikniklerde ki gibi,o yıllarımızı aratmayacak bir gün geçirdik.İyi ki sizleri tanımışım arkadaşlarım..Hatta ressam arkadaşlarım desem daha doğru olacak.)))

14 Haziranda Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda sergimiz var. Sanıyorum saat 17.30da açılışımız olacak. Ben de sunucuyum. Bekleriz efendim.)))İyi geceler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank
    uzaklardaki arkadasin

    Biricik Nilgun,

    Nursen teyze ile olan toplantiniz vede sarkilar, harikasiniz. Nursen teyzeye bildir Meltemle dun telde konusup soyledim annesinin senin sayfanda oldugunu.

    uzaklardan opucukler gonderiyoruz.

  2. blank

    )))Çok sevindim canım. Türkiye’den sizlere kucak dolusu sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.