KAYRA 2012…& SKY Kulübü..

Marmara Açıkdeniz Yat Kulübü’nün, altıncısını bu yıl düzenlediği, Karadeniz limanlarını yat turizmiyle tanıştırma gezisi KAYRA 2012, 24 Haziran 2012 tarihinde başladı.
Ralli, İstanbul’dan başlayarak, Poyrazköy, Kefken, Akçakoca, Kozlu ,Amasra ,Cide, İnebolu, Çaylıoğlu, Sinop  limanlarını ziyaret ettikten sonra Samsun limanına ulaşacak ve Samsun’da beş gün ara verilecek.Bu yılın rallisi, yalnız Türkiye kıyılarını kapsayacağı için bu beş günlük süre içinde Doğu Karadeniz’e otobüs gezisi yapılarak, Karadeniz’in Türkiye kıyılarının tamamına yakınının tanıtılması planlanılmış.. Gezinin dönüşünde ralli, Samsun’dan hareketle Gerze, Helaldı, Bartın, Ereğli, Karasu, Şile, Poyrazköy limanlarına uğrayarak bitiş seremonisinin yapılacağı West İstanbul Marina’ya ulaşacak. Dönüş yolunda, gidişte uğranılmayan limanlar seçilerek, Türkiye’nin Karadeniz kıyısında daha çok liman ziyaret edilmesi amaçlanmış. Bu kapsamda İlimize gelen  yatçılar, 2 Temmuz’da Ayancık, 3 Temmuz’da Sinop Merkez ve 4 Temmuz 2012 tarihinde Erfelek ilçemizi gezecekler.

kayra 2012kayra 2012kayra 2012kayra 2012

Kayra hakkında size bu ön bilgileri verdikten sonra sizlere sabahın 5.00de, dünkü günümü anlatayım dedim.

Önce bir GÜNAYDIIIIN….

Çoğunuz uyuyorsunuzdur eminim. Benim uykum kaçtı ,bügün de işim var. Haydi dedim 5 saat uyku yeter kalkta günlüğünü yaz.)))

Dün saat 12.30da Kayra 2012 kapsamında 13 tekne Sinop’a geldi ve Barış Manço Parkı’nın önüne demirlediler. Saat 18.00de de,  SKY Kulubünde tören vardı. 3 yıldır yapılarak,geleneksel hale getirilen İlköğretim Okulları arası Seydi Ali Reis kupası, bu yılda sahiplerini buldu.

sky kulübü sporcularıkayra 2012sky kulübü sporcularısky kulübü sporcularısky kulübü sporcularısinop belediye başkanısinop belediye bandosuTEOMAN ARSAY- BAKİ ERGÜLözkan gülkaynak- baki ergülkayra 2012

Birinci gelen Atatürk İlköğretim Okulunun sporcuları bu tekneyi SKY Kulübünün önünden alarak,Sinop Belediye Bandosu eşliğinde ve sporcu ailelerinin,kulüp üyelerinin,Kayracıların katılımıyla Sinop Cezaevi’nin alt tarafına kadar büyük bir gururla taşıdılar.

sky kulübü sporcularısinop belediye bandosuseydi ali reissky kulübü sporcularısky kulübü sporcularıskykayra 2012özkan gülkaynaközkan gulkaynak

Bu arada 1. Atatürk İlköğretim Okulu 2.Cumhuriyet İlköğretim Okulu 3.Özel  Huriye Boydak İlköğretim Okulu oldu.

Atatürk İLKÖĞRETİM oKULUCUMHURİYET iLKÖĞRETİM oKULUÖZEL HURİYE BOYDAK İLKÖĞRETİM OKULU

Dün kulüp bahçesinde yapılan törene,belediye başkanımız ve defterdarımızda katıldı.Valimizin sel felaketini incelemek için Boyabat’ta olduğunu söylediler, törene katılamadı.

Yapılan kokteylde, sporcu çocuklarımızın çoşkusu gözden kaçmıyordu.)))Hele bir tane çocukların maskotu vardı ki(Rüzgar) 1.lik kürsüsünden aşağıya inmedi, herkesin sevgilisi oldu.))))Ağabeylerinin madalya töreninde onuda düşünen kulüp yönetimi,  boynuna bir madalya takarak,geleceğin sporcusu olmaya özendirdiler.)))

kayraoğuz özcükayra -rahşan ve eşi

Ödül töreni ve kortej yürüyüşünden sonra,akşamda kulüpte yemek düzenlendi.

OĞUZ ÖZCÜSUHA CABACI-AYŞE ÖZCÜNİLGUN CABACI-OĞUZ ÖZCÜKAYRA ANISITAYFUN ÖRSKY KULÜBÜ YEMEĞİSKY KULÜBÜ YEMEĞİKAYRA 2012 YEMEĞİKAYRA 2012KAYRA 2012SKY KULÜBÜ YEMEĞİSKY YEMEĞİblankSKY YEMEĞİSKY YEMEĞİSKY YEMEĞİSKY YEMEĞİ

Yemeğe üyeler, Kayracılar, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bu arada yine Kayra’da bulunan  ADF Başkanı Teoman Arsay ve comodor Ali Bey, yemekte, belediye başkanına, valimize (gıyabında)ve SKY Kulübü başkanı Oğuz Özcü’ye plaket verdiler.

OĞUZ ÖZCÜ- TEOMAN ARSAY

Eğlenceli,keyifli bir gece oldu.Çok kalabalıktı,salon yeterli olmadığı içinde bazı kişiler malesef gelememişler. Bugünde Erfelek Şelalelerine, Aklimana ve Sinop’ta bazı önemli yerlere götüreceğiz. Onun detaylarınıda size gelince anlatırım.

Siz şimdilik resimlere bakın. Hem minik sporcularımızı, hem Kayracıları ve hem de törene ve yemeğe katılan misafirlerimizi görmüş olursunuz.

Bu arada biliyormusunuz , yelkenle dünya seyahati yapan ve hiçbir nevigasyon aleti kullanmadan çoğu zaman tek başına 42 ülke gezen Özkan Gülkaynak’ta davetliler arasındaydı.Kendisini tekrar görmek hepimizi mutlu etti.

Sizlere güzel bir gün diliyorum. Denizcilerimizede yolunuz açık,rüzgarınız bol olsun diyorum.Sevgiler hepinize…

Not:Üsteki günlüğümü bu sabah yazmış, fakat resimleri yüklemeyi yetiştiremeden ,Kayracıları Erfelek Şelalelerine götürmek için saat 8.00de evden çıkmıştım. Ancak yayınlıyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.