Seviniyorum…

Vallahi ramazan geliyor diye sevinmeye başladım. Daha önce de bahsettiğim gibi, gezmelerimizi o kadar çok sıklaştırdık ki, artık dinlenmek için ramazanın gelmesini bekliyor oldum.))

Dün de hava çok güzeldi ,tekeneyle saat 12.00 gibi açıldık. Bu arada limanda duran koca cruise gemisi,bir önceki gün ki Yavru Kuş’un 10 kat büyüklüğündeydi belki.)))

cırcır koyublankblank

Cır cır Koyuna gittik.Daha sonra da arkadaşlarım,tekneyle geldiler. Bu sefer yanımda paletlerimde olduğu için vallahi sahil güvenlik gibi hızlı yüzdüm.)))

2 Saate kadar bir fiil paletlerle yüzersem ,akşamda parmağımı kıpırdatacak halim kalmaz tabii.. Çok yorulmuşum çoook..  2 aspirin aldımda biraz kendime geldim.

Bugün diyetisyene gitme günümüzdü. Ben yüzüm yerde ,dualarla muayenehaneye girdim. Cezama razıyım dedim. İlk ben tartıldım, 600gr verdiğimi görüncede çok sevindim.)))Yeterki bir önceki kilomdan eksik çıkayım diyordum. Çıktımda.))Arkadaşım 3kilo900 gram vermiş. Maşallah. Ben nerde,öyle çok kaçamaklarım varki!!!!

Şimdi diyetisyenimden ramazan için özel diyet istedim. Sahurda yine sabah kahvaltısında yediklerimi önerdi. Birde bunlara istinaden 1 kase çorba verdi. Çorba içmezsem ,onun yerine 1 dilim ekmek yiyebilirmişim.Artı 1 bardak süt içebilirmişim ,1 porsiyonda meyvem var.

İftarda ise,1 kase çorba,3 yumurta büyüklüğünde et türü ve 4 yemek kaşığı sebzem var. 1 dilim ekmek verdi bunların yanında,sınırsız yağsız salatam var. Saat 22.00 de de 2 porsiyon meyvem ve 1 bardak süt veya yoğurtum var.

Bunları yazdım ama siz uygulayasınız diye değil. Biliyorsunuz diyetler, herkezin bünyesine göre özel veriliyor. Size bir fikir versin diye yazdım.Bu arada ben 1kilo 300gram yağdan vermişim. Buna da sevindim.)))

İşte böyle sevgili günlük. Bugün dinlenme günüm. Zaten istesemde şu anda gezecek halim yok.))Dinlenip biraz enerji toplayayım diye düşündüm.

Sizler nasılsınız,nasıl geçti hafta sonunuz?Bugün Sinop’un gündoğrusu başladı, bakalım ne kadar devam edecek.

Haydi sizlere güzel günler, iyi dinlenceler diliyorum. Hoşçakalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.