Sıcak…Çok Sıcak…

Nasıl  nem var Sinop’ta anlatamam nefes alamıyoruz. Birde geceleri nemden sis oluştu. Görüş mesafesi kısaldı.

Dün akşam havanın sıcaklığını bahane edip Seyir Tepe’ye gidip serinleyelim dedik. Gerçekten de ne kadar iyi yapmışız, güzelce oturduk. Ne sıcak ne soğuk. Karşımızda Sinop’un güzel görüntüsü, ay..


seyir tepeseyir tepeseyir tepeseyir tepeseyir tepesinop sahilleri

Çayımızı yudumladık,sohbet ettik.Saat 24.00 gibide kalktık. Şehre geldik ki…..Aman Allah’ım, yukarıdan sonra, sauna gibi geldi.Biraz da şehirde dolaştık. Saat .0030 olmasına rağmen tekne turları devam ediyordu.

 

Eve geldiğimizde saat 1.20 di. Yatayımda sahura kalkarım diye düşündüm. Ama sıcaktan uyumak mümkün değil. Sonra sahurumu yaptım yine yattım. Baktım uyuyamıyorum balkonda oturdum. Sabah 4.00 sularında Sinop’ta yine göz gözü görmüyordu.

sisli sinopsisli sinop

Saat 4.30 gibi yine yattım. Sonrada uyuyamadığımın sebebini buldum. Sadece sıcak oluşu değil, geç vakit limonlu soda  ve çay içimiştim ondan olmalı. Limonda uyku kaçırıyor biliyorsunuz. Velhasıl bugün Leyla gibiyim biraz. Çünkü sabahta saat 8.00 gibi kalkmak durumunda kaldım.

İşte böyle sevgili günlük..Hava sıcak ,hem de çok sıcak..Allah herkezin ve oruç tutanların yardımcısı olsun….Tekrar iyi ramazanlar..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

3 Yorum

  1. blank
    uzaklardaki arkadasin

    canim arkadasim,

    Ben Agustos’ta geliyorum.
    Resimleriniz cok hos. Gunsel’i bile tanidim.
    gorusmek umudu ile.
    hoscakal.

  2. blank

    Bu sefer geldiğinde muhakkak görüşelim. Çok öpüyorum.

  3. blank
    uzaklardaki arkadasin

    tamam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.