4.Geleneksel Sinop Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri…

Dün akşam ramazanın ilk günüyle birlikte , etkinliklerde başladı.Saat 21.30 da hemen Atatürk Parkı yanına (geçen seneki yer) kurulan sahnede,bu sene Sinop Belediyesi’nin yapacağı etkinlikleri, İlke Organizasyon Sahibi Cengiz Demirel anlattı.

Çoçuklar için yapılacak aktiviteler için İstanbul’dan bir grup gelmiş. Karagöz –Hacivat, Nasrettin Hoca – İbiş  ve İstanbul Hanımefendisi ile Beyefendisi sahne aldılar. Çocukların ellerinde balonlar vardı. Bu akşamki etkinlikte de,balon,pamuk şekeri, padişah macunu vereceklermiş.

sinop ramazan etkinlikleri4.sinop ramazan etkinliklerinasrettin hocaramazan etkinlikleriramazan etkinlikleriblanksinop belediye baskanı-utkuutkuüorhan hoca-nilgun

Çocuklar için yapılan gösteri 22.30 da bitti. Sırayı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinden    bir genc kız ve  bir genc erkek aldı.Tango yaptılar. Ama nasıl güzel yaptılar, nasıl güzel yaptılar anlatamam. Mükemmeldi. Dış ülkelerde ve Ülkemizde de yaptıkları faliyetlerden ödüller almışlar. Tüm çalışanlarını kutluyorum. Sizde izleyin mutlaka koyduğum videoyu.

engelsiz yaşam merkezi ile ncabaci

Bu arada alana geldiğimizde bir genç kız bilet dağıttı. Bu biletlerden ara ara çekiliş yapıldı ve eşleşen biletlerin sahiplerine elektrik süpürgesi,ütü, tost makinası,el blendrı gibi hediyeler verildi.

Sonra Sinop Belediye Konservatuvarından bizim hocalarımız çıktı, T.S.M.söylediler ve  gece  Utku’nun şarkılarıyla son buldu.

ramazan etkinlikleri-orhan hoca ile ncabaci

utku ile ncabaci

Saat 23.30 da bitti eğlence. Sonrada bir tur atıp evimize geldik.

Dün orucumu kitap okuyarak geçirdim. Hiç acıkmadım, ama biraz susadım. Bugün  henüz kitap okumaya başlamadım. Hele bir günlüğüm bitsin dedim.

Umarım sizin ramazanınız da iyi geçiyordur. Havalar sıcak.Allah kolaylık versin. Hepinize güzel hafta sonları diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

4 Yorum

  1. blank

    Sevgili Nilgün Hanım… Böyle bir etkinlikte Sinop’tan bir tiyatro grubunun olmamasına dikkat çekmenizi istiyoruz..

  2. blank

    Nilgün hanım… Sizden daha adil ve şeffaf olmanızı beklerdim. Buraya yaptıgım yorumun kaldırılmaması gerekiyordu. Ancak madem ki kaldırdınız, bunun nedeni izah edilmelidir. Aksi takdirde sitenize eleştirmek zorunda kalacağım…

  3. blank

    Nilgün hanım… Yorumun moderatör tarafından henüz yayınlanmadığının farkına vardım. Bu nedenle bir önceki yorumumdan dolayı üzüntülerimi bildiriyorum…

  4. blank

    Sevgili Enes,ben sadece günlüğümü paylaşıyorum.(((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.