Düğün & Epeka….

Sevgili iş arkadaşım Hasan Bey’in oğlu evlendi dün akşam. Daha küçüklüğü dün gibi gözümde olan Mehmet, büyümüş öğretmen olmuş ve evleniyordu. Ne güzel mutluluk bu. Allah herkese nasip etsin. Gelin pek güzel ,damatta yakışıklıydı. Güzelliklerine güzellik katan en önemli unsurda, soyadları gibi Güleryüz’lü olmalarıydı.

esra &MEHMETMEHMET -ESRA

Piyanist bile, bu akşam çok özel bir gece, çok güzel bir çiftin düğünün yapıyoruz dedi.)))Güleryüzlü oluşlarıylada salona pozitif bir enerji kattılar.Ben, Esra ve Mehmet’i tekrar kutluyor,her günleri, düğün gecesinde olduğu  gibi, mutlu geçsin diyorum.))

Düğün sonrası ,yine Epeka etkinliklerinin yapıldığı Ayışığı’na gittik.Dün akşam sıra Ermenistan Grubuna gelmişti. Onlarda video gösterileriyle, anlatımlarıyla şarkı ve danslarıyla ülkelerini tanıttılar. Sonrada  geleneksel yemeklerinden ve içeçeklerinden masa hazırlamışlardı servis yaptılar.

EPEKA SİNOPepeka sinopepeka sinopepeka sinopepeka sinopepeka sinop ermenistanayışığıayışığı epekaanna siranush

Bizim sucuğumuzun uzunlamasına kesilmiş ve daha sert hali bir et ve pastırma vardı.Lavaşın arasına sararak servis yaptılar. Değişik çikolata ve yine içi cevizli sucuk vardı.Bizim damak tadımıza çok uygundu. Türk ve Ermeni bayraklarının altında fotoğraf çektirdik. İki bayrağıda yan yana asıp dostluk fotoğrafıda alalım dedi içlerinden bir öğrenci.  Gençlerin böyle kaynaşması ve dostluk göstergeleri hep böyle güzel devam etsin, dünyamızdan barış ve huzur eksilmesin dilekleğinde bulunmak geldi içimden şimdi.


anna siranush-dans ile  ncabaci

anna siranush-İng. ile ncabaci
İçlerinden Anna Siranush, orada iyi tanınmış şarkıcıymış,seside yorumada çok hoştu. Ortamda yeterli ışık olmadığı için çektiğim görüntüler karanlıktı ama,hiç olmazsa sesini dinleyin diye yayınladım.

Dün akşam denizin sakinliği,gökyüzünde ayın dolunay hali, denizin üstünde ışıl ışıl dolaşan gezi tekneleriyle ortam o kadar güzeldi ki.

Allah’ım… şükürler olsun verdiğin bu güzelliklere değip dua ettim içimden.

Seni seviyorum  Allah’ım hem de bütün kalbimle…Her zaman yanımızda ol, güzellikleri esirgeme üstümüzden..Amiiiiiiiiiiiiiiin.

Aynı dualar sizlerede gelsin sevgili okuyucularım,hepinize sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.