Elika Cafe & Amerika’dan gelen misafirimiz

Hemen hemen ayda bir liseden arkadaşlarımla buluşuyoruz biliyorsunuz. Bu defa ki buluşmamıza çocukluk arkadaşım Yaşar’da katıldı. Kendisi Amerika’da yaşadığı için ,onun bu oturmamıza rast gelmesi hepimizi çok mutlu etti.

Bu sefer kızlara sizi yeni açılan Elika’ya götüreceğim dedim. Onlarda merak ettiler.

Dün diyetisyene gittiğimde ,bayramda malesef 900 gr aldığımı gördüm.((Ve üstelik diyetisyenimede 2 hafta sonra geldiğimde en az 1.200gr vereceğim sözüde verdim. Onun için bugün öğlen yemeğimi evde çok az bir sebze ile geçiştirdim. Orada da Akdeniz salatasını tercih ettim. Arkadaşım sezar salata, bir arkadaşım mantı, diğeri Elika Sepet , Yaşar’da chees kek istedi.

elika cafeelika cafe ,mantıbrownieelika cafe

Siparişlerimiz masaya geldiğinde, hepimiz şoke olduk. O kadar çok ve güzel görünüyorduki. Baktık hepsinden birden canımız çekti. Dedik en iyisi biz bunları orta ya koyup hepsinden yiyelim ve öylede yaptık. Bakın abartmıyorum ben bu kadar güzel bir mantı henüz bir yerde yemedim. Ciddi söylüyorum. Mükemmeldi. Süperdi.Şu 2 haftayı geçireyim ,ilk fırsatta gidip 1 porsiyon mantı yiyeceğim. Gelelim salatalara…Sunumu harikaydı, tadı da mükemmel. Sezar salatasının sosu tam benim damak tadımdaydı.)))Off off belkide her diyetisyen sonrası kendimi ödüllendirmek için ,ben Elika Cafe’ye gidip birşeyler yemeliyim.))))Diyetisyenimizde kendinizi yiyecekle ödüllendirmeyin diyor.Kadın haklı. Ödüllendirmek istersek kendimizi bir beden küçük kıyafet almalıyız mesela.))))))

elika cafe

Ardından birde brownie  istedik. Aman Allah’ım. Yani şimdi fazla detaylı anlatmayayım, bakarsınız aranızda hamile filan vardır canı çeker, Elika Cafe’ye de gelemez uzaktadır, ben fazla anlatmayayım en iyisi.))))

Ardından çaylar kahveler. Tek kelime ile herşey süperdi. Normalde benim Türk Kahvesi alışkanlığım yoktur, ama bugün  ikram edilen  kahve çok çok farklıydı. O mangalda yapılanlar gibi değil, acaip bir tattı. Yani ben bu şekil bir Türk Kahvesi herzaman bulsam sanırım tiryakisi olurum. Soracaktım sırrı ne diye unuttum. Birdaki sefere artık.

Bu kadar güzelliğin karşısında ,fiyatları merak ediyorsanız hayret edilecek bir hesap geldi. Gerçekten çok makul fiyatlar.

Arkadaşlarımla sohbet çok güzeldi, en son okuduğum ‘Meleklerle Yaşamak’ kitabından bahsettik. Yaşar arkadaşımla Amerika’dan konuştuk. Amerikada okulların ne zaman tatil olduğunu sordum.1 ağustosta açılıyor, 31mayısta kapanıyormuş. Yeni yılda ve nisan ayındada 2şer haftalık  ara tatilleri varmış.Hani olurya belki sizin aranızda da merak edenler olur diye yazıyorum.

Gerçekten keyifli ,güzel birgündü. Ayrılmak istemedik birbirimizden ve bulunduğumuz ortamdan. Fazla uzatmayalım arayı diyede 8 eylül için randevulaştık.

Bu arada grip olduğu için aramıza  katılamayan arkadaşımada geçmiş olsun diyorum.Nurgüüüül, hemen iyileeeeeş.))))

Evet sevgili okuyucularım,Nilgün’ün günü böyle geçti Sizin gününüz nasıldı?

Herşey yolundadır umarım.Size bir öneri… Hep güzel düşünün , iyi şeyler düşünün ve  bugüzel şeylerde size dönsün..

Keyfiniz bol, Türk Kahvenizde Elika Cafe’den olsun.)))))Haydi bana musade..Sizlere iyi günler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank
    arkadasin, yasar

    evet gercekten harika bir gundu yemekler vede sevimli yuzlu arkadaslarla beraber olmak.
    tesekkurler diyorum vede sevgiyle kucakliyorum.
    8 eylul’de tekrar beraber olamamak uzdu beni ama sahiden cok kotu usuttum bugun ancak biraz iyiyim.
    eger bir gun olurda buralara gelme firsati bulursaniz bende sizleri agirlamak isterim.
    saglikli vede sevincli gunler diliyorum.

  2. blank

    Teşekkürler Yaşar. Biz de seninle olmaktan çok mutlu olduk. Tekrar geçmiş olsun sana. Sevgiler TürkiyE’den.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.