Sifad & Yağlıboya Resim Sergisi..

Günler nasıl böyle çabuk geçiyor anlamadım vallahi.Bu arada etkinlikler ide yakalamaya çalışıyorum.

Geçen hafta Yaşlılar Evi bahçesinde açılan Aynur Sönmez Hanımın resim sergisine ancak son gün gidebildim. Hemde biliyorsunuz yağlıboya resimlerede ilgim çok büyük. Ne ise sergi kapanmadan gidip gördük, tek tek inceledik. Meyve çalışmaları çoğunluktaydı. Manzara,çiçek, kadın resimleri vardı.Bazı çiçekleri bakır güğüm içinde çalışmıştı,çok hoştu. 2007 yılından beri sürdürüyormuş çalışmalarını ,İstanbul’da da resim sergisi açmış. Benim yaptığım resimleride onunkilere benzettim. Stil aynıydı yani.Net çalışmış. Nedense bende net görünen resimleri seviyorum. Flu olunca sanki gözlerim iyi görmüyormuş gibi geliyor.)))Zevk meselesi tabii. Malum renkler ve zevkler tartışılmaz.))

aynur sönmez

48 resmi vardı Aynur Hanım’ın. Ençok hangisini seviyorsunuz diye sorduğumda ayırt edemedi. Hepsi çocukları gibi oluyor insanın.

Kim bilir belki birgün, Allah banada resim sergisi açmak nasip eder,inşallah.))

Ardından yine bu hafta, Cuma gününe kadar açık kalacak Sifad fotoğraf sergisini gezdik. Onlarda harika görüntüler çekmişler. Bu arada Sifad Başkanı Erdoğan Purçlutepe’ye fotoğraflarla ilgili sorular sordum.Sağ olsun çok açıklayıcı anlattı bana. Ve herzaman yardımada hazır olduğunu söyledi. Enkısa zamanda kendisini ziyaret edip biraz bilgileneceğim.Çünkü ihtiyacım var. Birçok kitabım var ama vakit bulamıyorum okumaya. Şimdi biliyorum bu kadar çok roman okuyacağına, o kitapları oku diyeceksiniz. Ama ben canlı ders almak istiyorum,bire bir yani.))))Daha iyi anlarım diye düşünüyorum.Bu arada harika kitap ayraçları satıyorlar,kaçırmayın derim. Üstünde kendi çektikleri fotoğraflardan görüntüler var. Harika hediye olur ayraçlardan.

Dün yine kütüphaneyide ziyaret ettik, okuduklarımızı götürüp yenilerini aldık. Ama henüz başlamadım. Hava bozsa de okusam.)))AY ne kötüyüm değil mi?))))

Yok şaka dedim. Bu sıcaklık iyi böyle devam etsin.Ama yağış ve fırtına geliyormuş, bu akşam. İstanbul’u sel götürmüş zaten. Umarım Sinop’ta ki yağışlar yine bizi korkutmaz ve mağdur etmez.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bozduk doğayı şimdide böyle dua ediyoruz işte.(((

Bana 5 yıldır güneş allerji yapıyor. Putur putur oluyor kollarım. Kremsiz çıkmıyorum artık. Özellikle sezon açılıp ilk çıktığımda.Sonra geçiyor. Bayramda tekneyle denize gittiğimizde 1 saat kadar yeğenimle sohbet ettik güneşin altında, artık dokunmaz diye düşünüyordum, yanılmışım. Ağustos sonu güneşi bile allerji yapabiliyormuş. Acaip kaşıntı ve puturluk var. Ne ise doktorun verdiği krem işe yaradıda rahatladım.

Yani siz siz olun, şimdi bile güneşe korumasız çıkmayın.

Sevgili okuyucularım, yine akşam oldu. Sizlere iyi akşamlar diliyor, Sinop’tan sıcacık sevgilerimi yolluyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Sergimle ilgili görüşlerinize sitenizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim.Esen kalın…

  2. blank

    Aynur Hanım,ben de güzel çalışmalarınızın devamını diliyorum.Emeğinize sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.