Aşk Başka Yerde..Elif Usman

Umut, aşkla tanıştığında henüz küçük bir çocuktu. Babasının ani ölümünden sonra, annesiyle beraber yaşamaya başladığı Cavidan Hanım’ın evinde tüm hayatı değişti. Orada aşkı buldu Umut… Eda’yı. Ölüm acısıyla incinen küçük kalbine daha büyük bir deva olamazdı. Ancak çocukluk aşkının, hayatının aşkı olduğunu ve aşk acısının, ölümden bile keskin olabileceğini henüz bilmiyordu.

Yaşam ,onu tesadüflerle dolu bir yolculuğa çağırıyordu.

Aşk Başka Yerde: umut ve umutsuzluk, ölüm ve yaşam, hayaller ve hayal kırıklıkları, aşk ve aşk acısı üzerine bir roman.Herkesin , ama e n çok da aşk acısıyla genç yaşta tanışanların, umudun aslında bitmeyen bir işkence olduğunu bilenlerin,kaçmak ve kaybolmak isteyenlerin yüreğine değecek bir hikaye.Umutsuz aşkların öyküsü.

Ve Hanımın Çiftliği’nin senaristi Elif Usman’dan umuda ve aşka dair bir ilk roman diyor, kitabın arkasında.

Yine dili çok akıcı geldi bana, hemencecik bitiriverdim. Bazen yüreğim hüzün doldu, Umut’un , umutsuzluğu karşısında, Cavidan Hanım’a çok kzıdım, nasıl böyle büyük bir nefreti içinde yaşatabildi diye.Ve evlatlığı Eda. Böyle bir annenin yetiştirdiği evlat, başka nasıl olabilirdi ki ?

Olan yine saf duygularla sevdiği, ilk aşkından başka kimseleri gözü görmeyen bizim Umut’a oluyor. Hüzünlü bir hikaye. Bir o kadarda akıcı. Öneririm,okuyun. Bu arada kitapçılarda da satılıyor, aynı zamanda Dr. Rıza Nur Kütüphanesi’n de de var.

Yeter ki siz okumak isteyin..

İyi geceler,tatlı rüyalar, melekleriniz sizi korusun.)))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.