S.O.S & EPEKA & VEDA..

8 Gecedir koşuşturma en nihayet dün akşam bitti. Epeka Derneği üyeleri Türk yemekleri yaparak , yurt dışından gelen konukları ve Sinop’ta misafirlere yardım eden öğrencileri ağırladı.

epeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiyeepeka türkiye

Yine renkli ve eğlenceli bir geceydi. Epeka Derneği Başkanı Ebru Kuru (yeğenim)

her bir katılımcıya belgelerini verdi.Veda partisi olurda pasta olmaz mı, tabii kocaman bir pastada yaptırılmıştı. Üstünde S.O.S yazan.Neden S.O.S diye sorarsanız,projenin adı ‘’Save Our Surroundings’’’’Çevremizi Koruyalım’’dı.Bu konuda Sinop’ta ve Erfelek’te halkla söyleşilerde yaptılar.  Sonuçda halkımız Nükleer santralı istiyor  çıkdı.(((İstemeyenlerde fazla konuşmayıp çekimser kalmışlar. İleride sitelerinde bu röportajları yayınlayacak bizlerde izleyeceğiz.

Sevgili okuyucularım, dün akşam vedamızı yaptık, bugünde yolcular.Hepsi güle güle yerlerine ulaşsınlar inşallah.

Dün akşam Ermenistan Grubunun içinde, mükemmel dans eden bir danscı vardı,sizlere izletmek isterdim dansını ama malesef, ortamda yeterli ışık olmadığı için çok karanlık çıkmış çektiğim görüntüler. Sadece resimlerle idare edeceksiniz artık.

Şimdi sizlere iyi günler diliyor,resimlerle baş başa bırakıyorum. Sevgiler hepinize.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.