Çok Şükür Kavuştum…

Uzun süreden beri sesim soluğum çıkmadı değil mi?Baktım da en son günlüğümü 20 eylülde yazmışım.

Bir ara şehit haberlerini aldıkça yazmak içimden gelmedi.Her Allah’ın günü genceçik evlatlarımız gitti.(((

Neşet Ertaş’ı da kaybettik. Türküler öksüz kaldı.(((

Hayat işte…Kimi gidiyor eceliyle ,kimi gidiyor pisi pisisine.(((Kimi vatan için ölüyor, kimi şiddete maruz kalıp öldürülüyor..Ve yine de hayat devam ediyor işte…

Hergün bu ölüm haberleri geldikçe, kanıksar olduk belki de. Ahh ahh, vah vaah değip duruyoruz.Facebook’ta paylaşılıyor bazı yazılar. Bazıları için gebersin, gitsin, bazıları için beddualar…Ama sadece bu….

Offf tamam daha fazla yazdıkça, içip parçalanıyor moralim bozuluyor..(((

Bugün zaten içim karanlık. Pazartesi günü yazlık evimden kışlığa geçeçeğim için telekoma , telefon ve internet nakli için, müracatta bulundum. Maksadım Çarşamba günü sabahtan belki telefon ve internetimi kışlık evime aldıra bilirim düşüncesiydi.

Ne ise gerekli evrakları doldurdum.Üstünede not düşüldü Çarşamba öğlene kadar diye. Saat 15.00 oldu gelen giden yok. Müşteri servisinin ve bu telefon naklini yapan bölümün telefonlarını defalarca aradım, cevap vermiyorlar. Ne ise güvenliğe sordum, onlar müşteriyle meşgul olunca telefona bakmıyorlar dedi. Ve yine bu cevabı, Müşteri servisini aradığım numaradan cevap veren bir beyde aynı şekilde söyledi. Aynı cümleyi, en nihayet nakil yapan bölümden de birilerine ulaşınca, onlarda söyledi.Yani arkadaşlar……. bu telefonlara  çalışanlar, müşteri varken cevap vermiyorlar. Benim gibi 10 kerede arasanız yanıt yok. Çünkü karşılarında olan insan müşteri, telefonla arayan değil. Ben çalışanların arkadaşı olsam, zaten cepten ararım.Ozaman bu 555…… numaralı telofonları niye koyuyorsunuz ki…

Ya da sadece telefona cevap verecek, bir başka görevli koy ofise.Sonunda, belki 7. Arayışımda nakil bölümünden bir beye ulaşabildim ve maduriyetimi bildirdim. Ben Pazartesi müracat etmiştim, Çarşamba geleceklerdi, gelmediler, bana tahmini bir zaman verin, o saatler evde bulunayım dedim.Yok farketmez, siz gidebilirsiniz, evde bulamayınca biz  arıyoruz, gerekirse sonra geliyoruz dedi. Ben de biran önce bağlansın ve sizlerle buluşayım istiyorum. Dedim ben spordayken çağıracaklar gelemem, balıktayken çağıracaklar gelemem..Veya toplantıdayken. Ama eğer zamanı onlar verirse, o süreyi ayarlıyabilirim.

Uzun konuşmalar ve derdimi anlatmalardan sonra Perşembe günü saat 10.00-10.30 da anlaştık. Geldiler. Yaptılar. Şimdi özel bir şirket yapıyormuş bu nakilleri, artık biz gerekeni yaptık,diğeri telekomun dediler.Bugün içinde açılabilir dediler. Akşam oldu yok. Saat 22.30da Türk telekomdan mesaj geldi, açıldı hattınız ,güle güle kullanın diye, ama yine birşey yok.

Sabah ilk işim yine telekomun nakil işlerine bakan  beyi aradım. Samsundan sorun var , ben şimdi hallederim dedi. Ve Bu sabah yani Cuma günü sabah 9.00 da açıldı. Bu seferde internet yok.

Açılır akşama kadar dediler. Bu arada bir mesajda ttnet den aldım. İnternetinizi güle güle kulanın diye ama , çalışmıyor. Bu sefer genel merkezi aradım, çalışmıyor diye Allah’tan hemen birisi geldi, biraz uğraşmayla interneti açtı. Kablolardan meydana gelen bir problemmiş halloldu.Bu arada  bir tomar kablo çıktı, her gelen yeni kablo ve modül eklemiş.

Yani çabuk yapılsın diye Pazartesi verdiğim dilekçeyle , çarşamba günü bağlantısını beklerken, telefonum bu sabah(Cuma) 9.00 da,   internetimde, ancak saat 15.00 de açıldı. Eğer ben aramasam genel merkezi,sanıyorum hala internet açılsın diye bekliyor olacaktım.

Gerçekten en üzüldüğümde, telefonlara cevap alamayışım  ve bizlere nakil için tahmini bir zaman verememeleri oldu.

Hani şimdi bilgi, teknoloji çağıya,bu hızla gidersek sondan yakalayacağız galiba..

İşte böyle sevgili okurlar, 2 gündür moralim bozuktu akşam üzeri spora gidip biraz rahatladım.

Bu arada plates başladı, bizim hocamız yine Kemalettin Sami Paşa  Spor salonunda veriyor.

Yazın sıcaktan , oruçtan ,denizden gidememiş olabilirsiniz ama,malum kış demek hareketsizlik demek oluyor, siz siz olun herhangi bir spor yapın, olmadı yürüyün.

A aa şimdi aklıma geldi ,şu sıralar uykunuz,stresiniz nasıl? Eskisi gibi aynımısınız, yoksa bir değişiklik var mı yaşantınızda? Ben 2 haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum. Sabahları 4.30-5.00 gibi uyanıyorum malesef. Gecede bu sefer 10.30 gibi uykum geliyor.Normalde ben 5 saat kadar uyurdum ama,sabah erken uyanınca,öğlene kadar kendime gelemiyorum.Bunun sebebi de gezegenlerin yer değiştirmesiymiş ve kasım ayına kadar devam edecekmiş.Yandık desenize.))))

Bu arada Eylül ayında 3 cruise gemisi geldi.İlk ikisi küçüktü, son gelen büyüktü. Hemen eski seyahatlerimi özledim. Umarım en kısa zamanda bir tatil daha gerçekleştiririz.)))))Biraz stres atarım.

Gemi seyahatleri güzel oluyor,oradan oraya fazla koşuşturmuyorsun. Sabit odan oluyor.Devamlı açık büfe,birçok aktiviteler, vaktin nasıl geçtiğini anlamadan dönmüş oluyorsun.

İşte sevgili okurlar, ben de haberler böyle…Sizlerde nasıl? Herşey yolunda mı?

Şimdilik sizlere iyi geceler diliyorum. Stressiz, güzel akşamlar diliyorum.Sevgiyle kalın.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.