Güle Güle Füsun’cuğum…

Veda zamanıydı bugün (dün). Ama ayrılışımız hüzünlü olmadı. Çünkü mayıs ayında tekrar gelmenin sözünü verdi bize.Bizde tekrar görüşmenin sevincini bugünden yaşayarak ayrıldık Füsun’dan.

Füsun hem akrabam, hem çok sevdiğim arkadaşımdı.Çoğunuzda tanıyorsunuz zaten Füsun’u.Son 3 sene Sinop’ta kalarak annesine pamuk prensesler gibi baktı,hepimizin daha çok sevgisini ve saygısını kazandı.Yaşlılarımız Füsun’a gıptayla baktı, ‘’ah ileride bize böyle bakan çocuklarımız olur mu’’ diye, gençlerimiz, bu anne –kız sevgisini takdir etti,bir kısmı da şaşkınlıkla baktı belki.O ise her zaman ben bir şey yapmıyorum, bu benim görevim, annemde benim için çok fedakarlıklar yaptı, benim yaptıklarım bunun yanında küçüçük bir şey diye geçiştirdi soruları.

Buradaki arkadaşlarını, akrabalarını tekrar görmek,yeni arkadaşlar edinip, onlarla güzel dostluklar kurmak,onun hayatına çok büyük renk kattı.İyi ki varsınız diyordu,bizlerden ayrılırken…

Ahh sevgili arkadaşım, sen de iyi ki vardın,iyi ki akrabaymışız, seninle gurur duyuyorum. Zarafetin, hoşgörün,sevgi dolu kalbinle , gönlümüze taht kurdun. Şimdi uzaklarda da olsan, varlığını hissediyor, aradaki bu mesafeleri sevgimizle ve anılarımızla yaklaştırıyoruz.Seni seviyorum.

Pazar günü (bugün) Sinop’tan ayrılacağı için, biz arkadaşları, Sinop Park Otel’de  kahvaltıda bir araya geldik.

Sabah uyandığımda yerler ıslaktı, belli ki dün gece yağmur yağmıştı. Ben de yerlerin ıslak olduğunu görüp, üstüme deri ceketimi giydim. Ama Park Otel’in üst katı nasıl sıcaktı anlatamam. Sinop tüm güzelliği ile karşımızda bize gülümserken,ormanın yeşili,denizin mavisi ruhumuzu yıkarken, optimistler bugün başlayan (dün) yelken yarışlarına hazırlanıyorlardı.(3. Geleneksel Sinop Belediyesi Yelken Yarışları)

Kahvaltı çeşiti boldu, özellikle ev sahibesi Rahime Hanım,güler yüzlülüğü  ve ikramlarıyla bizi çok iyi ağırladı.

Bu arada sevgili öğretmen arkadaşım ve koro şefi Emine Hocamın nişanlandığını duyunca mutluluğum daha da arttı. Tekrar kutluyorum sevgili hocamı.)))Nikahta 2 aralıktaymış, birşey kalmadı.)))2012 yılında 3 arkadaşım evlendi,çok uğurlu bir yılmış.))Darısı diğerlerinin başına.)))

sinop park otelden görünüşsinop park otel'de kahvaltısinop park otelsinop park otelde kahvaltısinop park otelde kahvaltısinop park otede Füsun'a vedafüsun ve halasısinop parl otelsinop park otelde kahve keyfi

Sohbetler, çaylar ,kahveler, çikolatalar derken bugün de geçti neredeyse.)))

Akşama yemeğe misafirim var. Biraz hazırlık yapayım..Bana müsadeeeee Sevgiler hepinize.

Bu yazıyı aslında dün yazmıştım,ama akşam yemeğe misafirim olunca yetiştiremedim yayınlamaya.

Bugünde erkenden denize çıktık. Biraz sargan yakaladık. Çok gündoğrusu vardı. Vallahi bir ara teknenin içine su giriyordu resmen.Eşimde yakında tekneyi çekeceğim karaya diye 5 saat dolaştırdı. Karaya bastığımda sersem sepet olmuştu kafam. 2 saat uyumuşum şimdi kalktım da artık günlüğümü yayınlayayım dedim.

Bu arada Sinop sahillerinden görüntü aldım. Geçmiş yaz günlerinin güzelliği.

sinop sahilisinop sahilibeyaz evkonak resturant

sargan avı ile ncabaci

Haydi bakalım, hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Füsuuuuun….Mayıs ayında bekliyoruz, mısır çorbası yapacağım sana.)))))))

Not: Off offf bu seyahat anılarımdan günlüğüme fazla yer veremedim. Bu arada bir kaç gün önce liseden arkadaşlarımla da bir araya gelmiş hoş sohbetler etmiş ve gezi anılarımı paylaşmıştım.)))Kızlaaaar sizleri de çok seviyoruuuum.))))

liseden kızlar

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Canım Dostlarım Sınopta Annemle bırlıkte yasamak benım en buyuk arzularımdan bırısı ıdı ve bunun ıcın 25 sene dua ettım.Sızlerın dost ve arkadaslıgı sayesınde daha guclu ve mutlu yaptım vazıfemı bunun ıcın her bırınıze teker teker tesekkur edıyorum.Gecen sene Amerıkaya gıderken cok yakınım Ablama ve Nılguncugum sana emanet ettım Annemı. Iyıkı varsınız derken bu lalettayın soylenılmıs bır cumle degıldı.Bana sızlerı sevdıgımı yazma fırsatını verdıgın ıcın ve guzel dostlugun ıcın bır defa daha tesekkur edıyorum Nılguncugum. Mayıs ayında bulusmak dılegı ıle hepınızı sevgı ıle opuyorum.

  2. blank

    Ben de seni çok öpüyorum.Güzel arkadaşım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.